iGO NAVIGACIJA - Wiki by Janch

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Hm....Čisto zmeden sem:/

Meni navigacija sedaj dela (vsaj v meniju sem, delam lahko kar počnem...iščem naslove itd...?) Igo sem dal na SD in .apk pognal in deluje.

BI moral kljub temu zagnati ta 1.3? Ker mi pač deluje čisto OK - sem kaj narobe razumel?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če bi rad uporabljal na interni SD potem moraš naložit thin 1.3 drugače ne bo delalo.
Ker sedaj nimaš na zunanji SD mape DCIM ti tam deluje.
V primeru, da boš v fotoaparatu nastavil, da ti slike shranjuje na zunanjo SD se ti bo tam avtomatsko kreirala mapa DCIM in v istem trenutku ti bo primo nehal delovat.

Torej dokler ne bo na zunanji SD mape DCIM ti bo primo delal z trenutno apk, če bi se pa rad izognil nevšečnostim pa samo inštaliraš thin 1.3 in imaš mir za vse večne čase
smile-1.gif

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Hm...Sedaj pa aplikacija ne deluje v fullscreen? Imam namreč tisto vrstico na vthu (wifi, baterija, signal itd...) Posledično se aplikacija zamakne in določene ikone "odreže".

Kako odpraviti to?

p.s. Evo mi je že uspelo
smile-1.gif
Hvala obema...sedaj samo še implementiram POI točke pa bo.

Nazadnje urejeno:

Athlon

Zelenc'
21. mar 2013
2
0
1
Od prijatla dobil prastari falk M-serie. Na njega sem spravil igo 8.3.2 lepo dela le ena tezava je ce grem iz programa s tipko izhod na ekranu se zadeva rebota, ce pa pritisnem tipko on/off na napravi pa obvisi na pozdravnem ekranu. Ima mogoce kdo kaksno idejo ?Mogoce sys.txt?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Samo za info. Pravkar namestil komplet z multi res data.zip in thin apk na Galaxy S3 mini. Deluje v prvo brez težav, je pa na notranjem spominu.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Athlon: Falk je podobno kot Becker in žal je keč teh naprav, da pri izhodu iz Prima ali iGA tipka za izhod ne dela oz. ne dela pravilno. Meni na Beckerju enostavno "zmrzne" na oknu shranjujem pred izhodom al nekaj takega. Potem ga ugasnem na gumb na napravi.
Je pa zanimivo, da če imam nastavljen samodejni izklop ob odklopu napajanja pa se vrže v spanje, ampak se praviloma če ga ne zaganjaš potem v kratkem, sicer zažene in ponovno resetira.

Athlon

Zelenc'
21. mar 2013
2
0
1
Hvala. Bom Falka vrnil lastniku takega kot je. Saj zadeva dela b.p. ampak lepse bi bilo ce bi se ga dalo ugasnit normalno.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, snami dol primo 1.2/2.0+ za Operating System: Windows Mobile WM5.0 WM 6.0 WM 6.1 WM 6.5.

smile-1.gif

Pa bo šlo.

Saj to je ista verzija kot za WIN CE (pda, pna), pač lej da bo prava resolucija, maš tudi multires kompilacije.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.444
805
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
ja samo prejšnje verzije prima (recimo 1.1 in 1.2) so imele neke probleme z sprejemanjem satelitov na WM platformi..Potem so izumili nek custom fix aka "calibratescreen", ki je odpravil to težavo na WM. Zdaj pa res tega v zadnjih verzijah prima ni več nikjer zaslediti, zato je možno, da bo res delal brez tega.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Javljam informacije kolega (kamijondžije) glede Wayteq 960bt+Igo 2.4+Gjak+Navteq Q4/2012+TFR. Danes je bil s tovornjakom na krajši furi do Palmanove, prvič z omenjeno navigacijo. Do sedaj je uporabljal Garmin.
Čeprav je redkobeseden (odgovori v enem stavku: dobro, dela, ja, cool je, zanič je, lahko bi bilo bolje), je danes pokazal navdušenje. Tako da se je celo razgovoril.
Pravi, da je super zadeva, da ni problemov s preračunavanjem, da veliko prej preračuna, po poti mu je ves čas javljalo vse informacije za tovornjake (primer prepoved prehitevanja za tovornjake). Informacije so bile točne (pot pozna, ker je večkrat na tej relaciji). Edino pri enemu podvozu je bila napaka, kjer kolega ve, da ne sme. Tam ga je želela navigacija peljati. Se pravi, da tistega še ni v karti. Morda je v Italiji večja šlamparija, in bo naslednjič bolje v Avstriji in Nemčiji. Je rekel, da bo pozoren in mi javi, kako se tam obnese, ko bo imel furo v tiste kraje.
Zelo je navdušen tudi zaradi veliko informacij na zaslonu, vendar to je na račun GjAk skina. Ter nad 3D terenom.
Skratka, zelo vesel.
Ko dobim še kako informacijo s terena po Avstriji in Nemčiji, jo bom delil tu z vami.

LP

dugi

Fizikalc
2. sep 2011
221
44
28
ljubljana
Kako se to zgodi,da se izgubi spodnja vrstica z podatki o satelitih,stanju baterije,pa tudi ikona za trenutno hitrost.
Kam moram pogledati,da to vklopim oziroma popravim.Ali je to odvisno mogoče od skina. Trenutno imam GJ-AK 1.07.
Hvala za pomoč

Seratna

Pripravnik
3. jul 2011
71
0
6
Ali mogoče kdo ve katera verzija Primota je imela možnost prikaza hitrosti čez cel zaslon, na eni vem, da sem imel, sedaj na tej 9.6.13.267029 pa te možnosti ne najdem.

barkosi

Zelenc'
30. apr 2013
1
0
1
Imam inštalirano zadnjo verzijo Monolitove karte, sem opazil-v Šempetru v Sav.dol. ne zazna enosmernih ulic..tu pa tam še kje..??
Katere karte za primo najbolj priporočate, za slo seveda?

Seratna

Pripravnik
3. jul 2011
71
0
6
Žal nobenega odgovora, verjetno se ne gre za verzijo primota ampak za skin, ki to omogoča, namesto zemljevida je prikazana na veliko hitrost avtomobila, in zakaj bi to opcijo rabil, utrgala se mi je zajla od merilnika hitrosti.

Staedtler

Zelenc'
24. maj 2013
18
0
1
A mogoče kdo ve, ali pa je imel podobno težavo, zakaj ne morem novih zemljevidov ter datotek poi ter ostalih dodajat? Imam LG Optimus 4X HD, iGo Primo pa imam shranjen v pomnilniku telefona. Če skopiram najprej zemljevide ter iGo hkrati na telefon in ga šele nato inštaliram, mi navigacija dela brez težav. Ko pa hočem kopirat ostale zemljevide mi pa usb povezava preprosto zmrzne. Oziroma ugotovil sem, da jih lahko kopiram v samo mapo iGo, naprej v mapo \content in še naprej v mapo \map ali pa \poi pa več ne gre... Ima kdo kakšno rešitev?? Ker drugače bi vedno moral, če bi hotel dodat samo posamezen zemljevid ali pa poi datoteko celotno aplikacijo izbrisat, ter potem ponovno vse kopirat z dodatnimi zemljevidi, poi datotekami in spet inštalirat, kar zna biti zelo nadležno sploh ker izgubim vse nastavitve navigacije ki sem jih imel...