iGO-683 B

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Pa še kakšnega kamiondžijo, ko so ga sredi Evrope vlekli s traktorji iz neprevoznih poti.
haha moj bivši sošolec s 40 tonskim tovornjakom. Od takrat ne uporablja več garmina
hysterical-1.gif

kamen

Pripravnik
3. apr 2008
26
0
6
tretji kamen od sonca
Pozdrav vsem
-ali je kdo našel varianto za dostop do naprave? (moj 683 se ne odpre tako kot na filmčku ki ga je Boris linkal 22.4. Ko pri mojem pridem v sistem ni tam gumba za USB ali activesync)
-ali ima kdo igo8 komplet? imam eno verzijo ki sicer dela na napravi OK samo nima baze za 480x272 tako da mi dela le na ca 2/3 ekrana. lahko mi kdo pomaga samo s to bazo za iGO8
hvala

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Dostip do winsov:
... ko je naprava vključena, jo izključimo z daljšim držanjem tipke za izklop - tipke po izklopu ne izpustimo, med držanjem pa pritisnemo na kratko na tipko reset (z nečim špičastim) in še kar držimo tipko za vklop. Ko se naprava začne ponovno zaganjati, še dalje držimo tipko za vklop, dokler naprave ne pride v Windows To je to
Povzeto iz Borisovega linka,meni odpre.
Gumba za USB ali activesync pa tudi pri meni ni je samo SD in napajanje

kamen

Pripravnik
3. apr 2008
26
0
6
tretji kamen od sonca
ja takole: iGO8 sicer po nalaganju data_igo2008_480x272_riks_v1.0.zip dela
cheer.gif
iz iGO6?

kar se tiče vstopa v WinCE ni problem, problem je naložit aplikacije ker se naprava
13.gif
ne poveže z PCjem

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Vprassanje.

Ker so tele zadeve na bolhi poceni (170 eur), me zanima, ce je mogoce gor dat miomap? Zakaj? Karte s azurne (ppcwarez), pa navajen sem ga (oce ima mio c250).

Hvala in LP,
PIC

kamen

Pripravnik
3. apr 2008
26
0
6
tretji kamen od sonca
Imam idejo o počasnem zaganjanju iGO8.
Ker sem uvozil jezik in vodenje Slo sedaj program delno kaže ikone Slo in delno angleške. Morda ga pri nalaganju zezajo jeziki?
Odpremo temo iGO8 SLO in zbiramo prevode, POI, speedcam itd za SLO za iGO8?

tk2398

Zelenc'
7. maj 2008
5
0
1
Lep pozdrav vsem!
Zanima me, kako lahko tisti, ki nam razni remote registry editorji in podobni ne delujejo, editiramo register naprave, da nam bo tomtom nasel mape? Je pri instalaciji Navigona normalno, da se naprava ugasne?
stupid-1.gif

kamen

Pripravnik
3. apr 2008
26
0
6
tretji kamen od sonca
Pri iGO-683 in 682 ni treba šarit po registru. Popraviš datoteko shell.ini na kartici (root) tako, da bo pognal tvoj exe.
Vsaj za iGO6 in iGO8 funkcionira tako.

kamen

Pripravnik
3. apr 2008
26
0
6
tretji kamen od sonca
ja v shell.ini mu pač povej, kje naj išče zagonsko datoteko. ko pritisneš ikono navigacija bo po navodilih iz shell.ini (v dos-u je bil to bat file) startal program

tk2398

Zelenc'
7. maj 2008
5
0
1
Pri zagonu programa mu dolocis kje je mapa? Mi lahko nek primer prilepis, da vidim, kako more zgledat ukaz za zagon tomtoma?

Roman

Zelenc'
8. maj 2008
12
0
1
L.P.
Jaz pa mam drugo težavo... Sem namreč nekaj spreminjal register in sem pomotoma v vrstico za zagon YFLoader-ja vpisal nekaj drugega. Sedaj pa se mi naprava po prikazu prve slike (avtomobila) ustavi
bonk.gif