iGO-683 B

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Ja valda..... ja pa kako ste lahko tolk dolgočasni da si tud približno od daleč ne pogledate kar vas zanima pa kar vse povprek bedarije sprašujete.... Je bilo že vsaj 30 krat, povedano da GARMINOVE MAPE DELAJO SAMO NA GARMINU !!!!

Torej če bi gor naštimal garmina bi potem tudi njegove karte delale ane, ker pa je gor route 66 pa to sploh nima nobene veze z to temo.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
wow wow take it easy
tongue-1.gif

oldskul je na prvi strani napisal, da na maqma zadevah dela vse, kar daš gor! Ker nisem ekspert in blage veze nimam, kaj je rout 66, pa sprašujem (navteq, navigon, garmin .. all the same to me
crazy1.gif

Razmišljam namreč o nakupu tiste zadeva v linku, pa me skrbi, da ne bo isto sr.nje, kot z iGO. Garminove mape so mi boljše, pa da ne bom imel zadeve, ki ne bo uporabna ..

Nazadnje urejeno:

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
No, če dela vse potem daš gor garmina in je. Ampak če te zanima garmin potem pač gledaš temo o garminu ane, ne pa temo o Igo-tu in, ja zaenkrat je še vse več ali manj isto "sranje" kot Igo, če primerjaš karte, ker ima edino garmin kolko tolko pokrito.

Ubistvu hočem povedat, da je tukaj tema o IgoTuš varianti, za tvojo maqmo pa odpri novo temo pa bomo tam razpravljal o tem, mogoče ga bom še jaz kupil za na čoln, če ne bo več kot 150€ na koncu.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
napravca mi je kr kul, sam men se noče povezat z mobije prek BT. A kdo ve kaj je narobe? Prav tako se mi noče povezat z računalnikom prek ActiveSyns. Pa prosim če mi lahko nekdo pove kje dobiti Navigon mape. Na ZS. Bi bil zelo hvaležn. Drgač pa kr všečna zadevca.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Prvi dan se tudi meni ni hotel povezat preko BT na nobeno napravo. Ko sem probal naslednji dan je šlo brez problemov. Priporočam, da večkrat poskusiš. Na active sync pa kar pozabi. Smo že pisali o tem.

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Zanima me povezava z ActiveSyncom,a se poveže iz osnovnega menija ali iz winsov,postopek?
Če se povežem z USB kablom v,osnovnem meniju vidim na pcju v raziskovalcu samo vsebino kartice, ActiveSync mi ne zazna iGO-683 B.
stupid-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Sem že zgoraj napisal, da lahko pozabiš na ActiveSync. Bojda obstajajo driverji za to, vendar meni jih še ni uspelo najt.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Sem že zgoraj napisal, da lahko pozabiš na ActiveSync. Bojda obstajajo driverji za to, vendar meni jih še ni uspelo najt.
Meni ga Active Sync 4.5 najde brez problemov
310706-wince.jpg

Priponke

• 310706-wince.jpg
    310706-wince.jpg
    21,2 KB · Ogledi: 319

ceko

gps navigator
21. jul 2007
184
0
16
mogoče moraš prestavit na activesync na navigaciji. to sm vidu na unem videu, ki ga je en dal sem....

varasanec

Zelenc'
25. apr 2008
1
0
1
Pozdrav vsem. tudi jaz sem lastnik te napravice in je fantastična. prosil bi te Basko če lahko dobim ker se glih odpravlja na hrvaško ta novo mapo.
lp

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
confused-1.gif

Si lahko malce bolj konkreten? Kako ti je to uspelo? Ti dela tudi explorer?
V explorerju lahko pridem na i-go samo preko activesyncovega "mobile device". Kako mi je uspelo? Samo priklopil sem na USB pa se je active sync kar sam pognal
smile-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Danes sprobano še na treh računalnikih, pa nikakršnega rezultata. USB Device Not Recognized. To je vse kar dobim na zaslon. Iz naprave je odstranjena SD kartica, saj mi v nasprotnem napravo prepozna samo kot čitalec kartic. Ne vem več kako naprej. Z uvoznikom si pa itak ne moreš nič pomagat, saj mi na vprašanje kolikšne kartice podpira, odgovorijo samo o 60x hitrosti. Deluje mi pa tudi 150x, 2 gB kartica. Je možna napaka na napravi, ali pa star firmware?

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Nevem.. jaz sem bil z uvoznikom zadovoljen, mi je razložil marsikaj in še celo več, kot pa sem v osnovi celo sploh hotel vedeti. Odnos pa je imel dosti boljši, kot pa uvozniki ostalih naprav (da ne omenjam imen).

Imaš Windows XP ali Visto? Mogoče tiči problem tu. Jaz uporabljam XP in ActiveSync 4.5.
Probaj morda celo z Active Sync 4.5 portable. Mogoče bo kaj drugače. Najdeš ga na http://www.navigate.si/public/

LP

Boris

Zelenc'
22. apr 2008
18
0
1
MB
LP...

Odgovor uvoznika glede ActiveSync-a:

"ActiveSync se instalira le zaradi gonilnika in ga potem lahko zaprete. Ne prepozna pa je zato ker je zaklenjen dostop do internih programov zaradi preprečitve okvar naprave in različnih virusov. Do SD kartice lahko dostopate po namestitvi gonilnikov z Raziskovalcem."

A mogoče kdo ve, kako zadevo odklenit?
Kje se naprava Hard Resetira - tisti gumb ob strani je za Soft Reset?!
Je mogoče komu uspelo naložit še kakšne programe za PPC na napravo (razen navigacijskih) in kako?

Pozdrav...Boris

PS: Tudi posodobitve so obljubili (za samo napravo in program ter mape), pa zaenkrat še ni baje nič na voljo
smile-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Saj, načelno, sem tudi jaz zadovoljen z uvoznikom. Odgovori so hitri in za večino normalnih uporabnikov zadovoljivi. Če pa hočeš nekaj "več", se pa zatakne. Normalno pa je, da ne bodo šli vsakomur razlagat podrobnosti. Verjamem, da je na napravi onemogočen dostop preko USBja, saj bi imel servis polne roke dela, pa vsak bi se izgovarjal na garancijo.

Tudi pri meni so WinXP in ActiveSync 4.5. Bom probal še s portabl varianto, čeprav sem na eni mašini že probal. Zdaj je naprava na "začasnem delu" v tujini. Ko jo dobim nazaj bom spet testiral.

@Ceko, naprava mi ponudi možnosti izbire polnenja ali povezave z računalnikom samo v primeru, da je vstavljena SD kartica. To me pa ne zanima. Zanima me dostop do naprave. V samo napravo bi rad naložil vsaj en text editor, s katerim bi popravljal zagonsko datoteko za navigacijo, kar bi prišlo prav v primeru, da imaš več navigacij na napravi.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik leni pravi:
Ja valda..... ja pa kako ste lahko tolk dolgočasni da si tud približno od daleč ne pogledate kar vas zanima pa kar vse povprek bedarije sprašujete.... Je bilo že vsaj 30 krat, povedano da GARMINOVE MAPE DELAJO SAMO NA GARMINU !!!!

Tukaj pravijo drugače!

Lahko, da je fake! Madžarsko ne razumem dovolj dobro, da bi lahko prevedel.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
A sploh kdo razume kaj od tega kar je napisano?Slike povejo neki al pa tud nič.Sicer bi blo fajn če bi se še na kakšenga iGOta spravle.Mogoče se pa najde kakšen bolj z unga konca da bi zadevo mal prevedel zakaj se v resnici gre.