iGO-683 B

tk2398

Zelenc'
7. maj 2008
5
0
1
Se mi je ze od vsega zacetka zdelo, da se nekje ne razumema, zdaj ko sem prebral moje poste, sem ugotovil. Kot mapo sem mislil zemljevid oz. karto
grin1.gif

@ Roman: Kako pa ti je uspelo editirat register?

Nazadnje urejeno:

tk2398

Zelenc'
7. maj 2008
5
0
1
Citat:
Uporabnik ceko pravi:
mobile registry editor

Hja, samo glede na to, da se activesync noce povezat gor, se tudi mobile registry editor noce, pise, da je cas za povezavo potekel. Ali se je mmogoce kaj dodatno postorit, da zadeva deluje?

Roman

Zelenc'
8. maj 2008
12
0
1
V bistvu sem na napravo naložil regedit za wince pa sem dostopal do registra brez tezav... Problem pa je da zadeve ne morem vec zresetirat, ker nevem kako se naredi hard reset...

Roman

Zelenc'
8. maj 2008
12
0
1
Naložil sem pa vse preko sd/mmc kartice.....

HKEY_LOCAL_MACHINE\init: Launch50 REG_SZ YFLoader.exe
meni se je pojavila napaka v tej vrstici registra ker sem hotel implementirat svoj shell.....
Zdaj pa je v vrstici launch 50 neznana vrednost in pna ne ve katero datoteko mora zagnat....
Iščem pa rešitev kako dostopat do tega da bi to popravil ali pa zresetiral na zacetno vrednost (hard reset)....

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Tukaj je kup pripomočkov za WIN CE 4.2. Če ima kdo čas, naj se malo poigra s tem. Probal sem pword, s katerim je možno editirat datoteko shell.ini. Programe je možno nalagat tudi v flashrom, vendar se po soft resetu vse vrne v prejšnje stanje.

Roman

Zelenc'
8. maj 2008
12
0
1
Drugače zadeve na tem linku sem stestiral ze pred casom ko mi je še zadeva laufala in pri meni je kar vecino stvari špilalo....

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Je že kdo menjal skin na iGO-683 B , pri meni sta dve datoteki DATA ena je v mapi skin druga direktno v mapi IGO 2006 katero, je potrebno zamenjat in katere skine priporočate za resulucijo:480x272 ?

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Ozi in Igo sta popolnoma različni navigaciji!! ena rutabilna, druga s skeniranimi specijalkami.

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
V trgovini sem kupil igo8 in ga namestil na navigacijo. En kupljen artikel je zagnalo potem pa ga vrglo ven, drugi kupljen artikel pa dela samo na levi polovici ekrančka
frown-1.gif
Ve kje tiči težava? Oz. v kateri trgovini kupit normalno delujoči igo8?

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
In kaj morem naredit da bo moje znanje bolše?
Oz. mi lahko kdo razloži kako naložim IGO8 da bo moje znanje za to stvar bol polno?

djgizmo

Zelenc'
21. maj 2008
4
0
1
Nalaganje iGO8:
- na pašniku poišči iGO8 verzije 8.0.0.29000
- kopiraj jo na SD kartico
- če aplikacija ne dela v celem zaslonu popravi sys.txt tako da bo tam vpisano sledeče:

[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="480_272"
vga=0

[rawdisplay]
highres=0
class="landscape"
screen_x=480
screen_y=272

- v primeru da te navigacije nočeš poganjati iz WinCE ampak iz obstoječega menija za navigacijo popravi še datoteko shell.ini, ki se nahaja direkno na kartici, tako da bo v njem opisana pot do zagonske datoteke za(po spominu: \SDMMC\iGO8\iGO8.exe).

in stvar je ocvrta