Citat:
Uporabnik titov pravi:
Zanima me kakšno licenco v iGO 2006 imate drugi uporabniki tuševe navigacije. Jaz mam neko beta demo verzijo. Naprave nisem kupu v Tušu ampak preko bolhe zdaj me pa zanima, če je prejšnji lastnik namestil piratsko različico gor ali Tuš dejansko prodaja piratski program, za kar mislim da morajo pri Tušu odgovarjat.
Tole je odgovor, ki sem ga dobil iz strani iGo-ja:
Citat:
Dear Mr. T****,
As I see, this device is a PNA device.
The sent license is not valid.
This problem is typical in case of the cracked iGO My way software. I am afraid that you became the victim of the software piracy, because this license was generated only for demo purpose not for sale. Furthermore this license is used by a lot of cracked iGO My way software, therefore it is forbidden and there is no support for it..
I advise to get in touch with the reseller.
Kind regards,
Gábor JUHÁSZ
Product Coordinator
E-Mail: Gabor.JUHASZ (AT) navngo.com
Pa še tole za WeWatchingYou, mape na iGO-tu 2006 so precej "puste" (beri slabe), najnovejše so 2007 teleatlas, ki ima vrisana samo večja mesta, čez večino mest vozi samo ena cesta, to govorim za Slovenijo. Zahod je dobro pokrit, jug pa slabše kot Slovenija, no HRV je mislim, da nekje na naši ravni. Albanija npr. z mapo 2008 je navadna puščava... Kdaj bodo na voljo mape 2008 za Slovenijo za iGO06 ne vem (so pa precej boljše, te so na google maps:
http://maps.google.com/ in pa podpira jih iGO08), morda so že samo ne morem dostopati, do uradnih strani, ker sem lastnik piratske PO... Na netu sem pa našel: 2007.10 071116