Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ok, zdaj ful v detajle se nisem poglabljal ampak tako na hitro sem si izračunal Passata Highline in pride na cca. 32k z 18 col., adaptivnim bixenonom, z dynaudio ozvočenjem (kar hyundai recimo nima) in še par ostalimi bonbončki, usnja recimo ne rabim, mi je alcantara v highline dosti bolj pri srcu, kot pa cheap korejsko usnje, ki se obrabi v 20k km. Zdaj če pa greš oba naložit do konca pa verjamem, da je razlika res malo večja. Ampak potem lahko pri Passatu privzamemo še DSG menjalnik, torej spet nekaj za kar korejci še niso slišali.
Lepo sem napisal s primerljivo opremo. In ni 32, ampak je 35 ... In primerljiva oprema pomeni tudi usnje. ALi primerjaš primerljivo ali pa ne primerjaš. Pa vsaj malo jke treba si vzet časa, ne nekaj na pamet. Zato pa obstajajo ceniki in konfiiguratorji.
Doplačat pa moraš (za primerljivost): sunjene klimatizorane sedeže, električna sedeža, 18col platišča, iPod priklop (ampak ne moreš hkrati dobit še USB), BT, ksenone + lane assist, parksistem, pametni ključ, zatemnbjena stekla, zimski paket pa še kaj sem spustil ...
Pride 35.300 cca ... Pri i40 dolalčas smernost ksenonov, pride 31.300. 4K razlike, kakorkoli obrneš.