Hyundai i40

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
+ to, da tako oskubljenega golfa dobiš za 14 jurjev kar je v cenvnem rangu i30.
Pa če smo že pri primerjavah z vag, za 30 jurjev dobim takega superba, da lahko to i40 spako odpeljemo naravnost na dinos
smile-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
To sem napisal že v prvem postu, preden me je cizy zopet napadel. Daje pa vseeno lep ringlšpil efekt ob drugače kul notranjosti, tega ne moreš zanikat.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
+ to, da tako oskubljenega golfa dobiš za 14 jurjev kar je v cenvnem rangu i30.
Pa če smo že pri primerjavah z vag, za 30 jurjev dobim takega superba, da lahko to i40 spako odpeljemo naravnost na dinos
smile-1.gif

Se čisto strinjam, superba vzamem takoj in ne vidim primera, kjer bi raje izbral i40. Notranjost, zunanjost, imidž,... povsod mu i40 ne seže do feltne
smile-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Zunanji izgled, [censored] ga, je ena velika prednost i40 pred škodo. Za mnenje o ostalem bom še počakal, ampak kakih posebnih prednosti za i40 ne vidim.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Mater zaj se kregate o notranjem izgledu...meni po resnici povedano ni dosti drugacen kot pa kaki Ford...ki pa ga nekaeri tukaj hvalite...za mene je cisto enak oblikovalski fail...

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Mater zaj se kregate o notranjem izgledu...meni po resnici povedano ni dosti drugacen kot pa kaki Ford...ki pa ga nekaeri tukaj hvalite...za mene je cisto enak oblikovalski fail...
Tanovi cmax in fokus sta tudi katastrofalna v notranjosti ja. Pa tudi zunaj focus ni kaj prida, je prejšnji model dosti všečnejši za pogledat.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Eh.

Modri monstrum, hyundai style.
Tisti modri so jim ostali še iz mk V in res ne pašejo najbol v VI... novejši rcd310/210 pa imajo tak display
wink-1.gif

f8678dee937e93ffcf7e274605adab4167c5e888.jpg

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Za ta denar preferiram tole: C 200 kompresor.
cheer.gif

Ravno dovolj konjenice za kvalitetno vožnjo.
smile-1.gif

Očitno ti dela nemščina težave, tale s tvojega linka namreč ni nov. Debata je o cenah NOVEGA i40. Nobene potrebe ni vlačit rabljenih zraven - kupci novih avtov kupujejo nove, kupci rabljenih pa rabljene.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Za ta denar preferiram tole: C 200 kompresor.
cheer.gif

Ravno dovolj konjenice za kvalitetno vožnjo.
smile-1.gif

Očitno ti dela nemščina težave, tale s tvojega linka namreč ni nov. Debata je o cenah NOVEGA i40. Nobene potrebe ni vlačit rabljenih zraven - kupci novih avtov kupujejo nove, kupci rabljenih pa rabljene.

Meni ne dela nemščina popolnoma nobenih težav, če smo že pri tem.
Aja, moje sporočilo pa sporoča, da imam raje rabljeno C klaso kot novega i40. Nisem vedel, da pišem tako zahtevne in kompleksne stavke. Oprosti, sem mislil, da boste uporabniki foruma takoj zakapirali pomen napisanega, pa zgleda sem se zmotil.

Cheers
nahrung002.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Glede na to, da je že Passat ceneješi pa je tudi kao precenjen, raje sploh ne grem gledati, kaj dobiš za tak denar pri kateri drugi firmi.
crazy1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
O super, 1.7 CRDI Premium je dražji od Passata 2.0 TDI Highline (da ostale konkurence sploh ne omenjam). Misilm, kaj tem pri Hyundaiu zadnje čase ni jasno z cenami? Najprej Veloster, sedaj pa še ta.
crazy1.gif

Sem malo konfigurator zalaufal. Primerljivo opremljen Passat (primerjava s Premuum 136 dizel pri i40) je cca 4K dražji, s tem da par stvari ne moreš dobiti v pasatu (recimo rikverc kamera, hlajeni sedeži, omejevalnik hitrosti, ki je zame recimo deal.breaker ipd) kaj pa v Hyundaiju (opozorilo za mrtvi kot, pa če bi fajn iskal bi verjetno še kaj našel).

All in all je razlika na pogled na meji znosnega, jasno pa je, da se Hyundai ceni višje, kot se je včasih. Če je to sprejemljivo za SLO trg, bodo pa prodajne številke povedale.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ok, zdaj ful v detajle se nisem poglabljal ampak tako na hitro sem si izračunal Passata Highline in pride na cca. 32k z 18 col., adaptivnim bixenonom, z dynaudio ozvočenjem (kar hyundai recimo nima) in še par ostalimi bonbončki, usnja recimo ne rabim, mi je alcantara v highline dosti bolj pri srcu, kot pa cheap korejsko usnje, ki se obrabi v 20k km. Zdaj če pa greš oba naložit do konca pa verjamem, da je razlika res malo večja. Ampak potem lahko pri Passatu privzamemo še DSG menjalnik, torej spet nekaj za kar korejci še niso slišali.
smile-1.gif