Hyundai i40

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.157
4.144
113
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Hotel sem samo rečt to, da če je nek avto 1. generacije, je logično, da še nima neke tradicije. Boo videli, kak bo i40 4. generacije.

4. generacije ne bo dočakal ker jo je že .. ker uradno je tole 6. generacije (ja ŠESTA) Sonate. Skratka Hyundai Sonata, a se ti zdi kaj podobna prejšnji generaciji? 8. generacije bo verjetno spet dobila neko novo poimenovanje po kakšnem azijskem drevesu, zgledala bo pa kot mix forda, mazde in bmwja takratnega/tistega časa!
grims-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
PS: Ko je prišla ven nova Felicija sem na parkirišču slišal komentar: a ni lepa, spredaj čisto kot Audi
hysterical-1.gif

Od spredaj se res nista tako zelo razlicna:

Audi A80 (iz tistega casa):

Felicia:

Obakrat tiste oglate luci, med njima maska dobesedno v obliki pravokotnika, ki se potem nadaljuje gor preko pokrova motorja, spodaj (pod odbijacem) pa sirsa odprtina, ob robu pa dve manjsi.

Je pa dovolj, da malo od strani pogledas, pa ti je takoj jasno kaj je kaj, tudi ce vse znacke dol potrgas.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Nah, ne vem. Ni slab, samo dobim asociacijo na Peugeote. Zanimiv, dokler ne vidis 3 na cesti, potem se ti pa zdi, da je ze 10 let zunaj.

Recimo i30 je prisel ven 2007, ce se ne motim. Pa, ko ga vidim dobim obcutek, da je pre-2000. Isto bo pa z i40..

Ce bi ze moral jemati karavan v tem razredu bi pa itak izbiral med Saab 93 SC, V60, Mazdo 6, celo 159 SW mi je se zanimiva.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Ne zgleda ta Hyundai tako slabo. Čeprav je meni od vseh Hyundaijev najbolj všeč model Genesis. Če se bo dal kdaj kupiti pri nas, si ga takoj kupim.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Meni njegove poteze zelo spominjajo na Mazdo 6, pa malo C5 ... tak malo mešan je cel. Samo 23k € ... halo? Tole je pa kar zasoljena cena, pa baje je avto precej trd, kar bo za naše ceste prej minus kot plus.

Še posebej, ker za podobno ceno očitno dobiš C5 exclusive... no brainer kaj bi kupil.
tongue-1.gif

vsi vemo kako je zadnje 10letje z zanesljivostjo chevronov in pa hyundaiev.po tem spektru bi vsekakor vzel rajši slednjega.poleg ega je i40 popolnoma nov model C5 pa je zunaj že 3 leta

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Kaj je rekel še VW-ja pred meseci?
Pozabite Toyoto, bodimo pozorni na Hyundaia....

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Glede na to, da za osnovne stvari rabiš vsaj opremo style je kar drag. Kakšen močnejši dizelj tudi manjka, ker 177km bencinarjev ne bodo prodajali v tisočih.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
O super, 1.7 CRDI Premium je dražji od Passata 2.0 TDI Highline (da ostale konkurence sploh ne omenjam). Misilm, kaj tem pri Hyundaiu zadnje čase ni jasno z cenami? Najprej Veloster, sedaj pa še ta.
crazy1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
i40 1.7 dizel dražji od Foresterja? Ne me =bat
bonk.gif

Tole je res genialna primerjava, dveh očitno primerljivih avtomobilov. Prvič, ni dražji, ker foresterja za 22 jurjev ne dobiš, in drugič velikostno in opremsko je med njima "malo" razlike (v prid hyundaija seveda).

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Modra tudi meni ni všeč. Še najbolj mi "sede" zelena, pa tudi oranžna ki sem jo imel v zafiri ni tako slaba. Modra preveč seka v oči ponoči (tudi če zmanjšaš osvetlitev).

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
S tole modro barvo jim pa že par let ni nič jasno. To je za Korejce znamenje prestiža al kako. Zunanjost so res mogoče narisali v Evropi za Evropejsce, armaturka pa je očitno razvita na Kitajskem.