Hyundai i40

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
i40 1.7 dizel dražji od Foresterja? Ne me =bat
bonk.gif

Tole je res genialna primerjava, dveh očitno primerljivih avtomobilov. Prvič, ni dražji, ker foresterja za 22 jurjev ne dobiš, in drugič velikostno in opremsko je med njima "malo" razlike (v prid hyundaija seveda).

Par dni nazaj sem dobil reklamo za Foresterja dizel za 29.900. Hyundai 1.7 dizel zgoraj je 30k i kusur. "Velikostno in opremsko" v prid Hyundaia? Ne bi rekel, da je Korejec večji, kar se tiče opreme, pa po mojih kriterijih Subarujev 4WD odtehta vse, kar ima Hyundai več.

Se pa strinjam, da nista primerljiva. Forester za manj denarja ponuja več avta.
cheer.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Glej, kupujem avto ranga forester (je forester tudi v igri) in vem zakaj ga rabim in kaj ponuja in v čem je boljši. In tvoja primerjava je bedasta, prav tako napačno dojemanje velikosti (kar lahko enostavno preveriš na netu).

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.030
6.215
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
S tole modro barvo jim pa že par let ni nič jasno. To je za Korejce znamenje prestiža al kako. Zunanjost so res mogoče narisali v Evropi za Evropejsce, armaturka pa je očitno razvita na Kitajskem.

Ma ko pa je Golf imel modro armaturko je pa bil u iber wagoooon.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.060
11.163
113
VW modra in Hyundaj modra ni isto. Primerjaj..spomnim se sonate, ko se zvečer recimo radio sploh ni zdimalo, pol si imel 3 vrste modre osvetlitve noter..ko v ringelšpilu.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
in ponoči plav v glavo kot bi televizijo gledal. Kia ima bolj prijazni interior

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
VW modra in Hyundaj modra ni isto. Primerjaj..spomnim se sonate, ko se zvečer recimo radio sploh ni zdimalo, pol si imel 3 vrste modre osvetlitve noter..ko v ringelšpilu.

Saj moderni golfi imajo osvetlitev v ene 4 barvah. Sicer ni tečno kot hyundai plava, je pa isto ringlšpil.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.060
11.163
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Saj moderni golfi imajo osvetlitev v ene 4 barvah. Sicer ni tečno kot hyundai plava, je pa isto ringlšpil.

za čisto čisto nove ne vem, za poprej pa je bilo dovolj prijetno in pač neka pametna logika in dizajn.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
i40 1.7 dizel dražji od Foresterja? Ne me =bat
bonk.gif

Tole je res genialna primerjava, dveh očitno primerljivih avtomobilov. Prvič, ni dražji, ker foresterja za 22 jurjev ne dobiš, in drugič velikostno in opremsko je med njima "malo" razlike (v prid hyundaija seveda).

Par dni nazaj sem dobil reklamo za Foresterja dizel za 29.900. Hyundai 1.7 dizel zgoraj je 30k i kusur. "Velikostno in opremsko" v prid Hyundaia? Ne bi rekel, da je Korejec večji, kar se tiče opreme, pa po mojih kriterijih Subarujev 4WD odtehta vse, kar ima Hyundai več.

Se pa strinjam, da nista primerljiva. Forester za manj denarja ponuja več avta.
cheer.gif
Pa še moj lonček pr primerjavi i40 pa Subija
TOLE ne vredn 30.000€ na pa i40
bonk.gif

LP,S

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Prosim naredi primerjavo med opremsko podobnima karavanoma (subi je sicer osnovni 32k). Mislim, pa da je hitro 10 jurjev razlike v korist hyundaija, ker se na subarujevi strani ne da ugotovit kakšno opremo ima kateri in je našteta samo vsa možna.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ma hebeš opremo, tud subiji imajo zadosti opreme (za moje pojme je še to preveč) point je da folk čedalje več gleda po tej butasti opremi pol pa cmerajo/mo kako je šu ta senzor pa un konektor pa še kaka bedarija ki jo koristimo 2X / letno
bonk.gif

sam gledam da ima avto klimo, CZ, servo, abs in to je to...
Dejstvo je da je ta i40 precenjen mi je pa od "no name" avtov H najbolj všečn
wink-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Lepo od tebe torej, da si svoje očitno zelo specifične potrebe projiciral na širni svet. In tudi lepo, da četrtega največjega proizvajalca na svetu označiš za "No name"
smile-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Lepo od tebe torej, da si svoje očitno zelo specifične potrebe projiciral na širni svet. In tudi lepo, da četrtega največjega proizvajalca na svetu označiš za "No name"
smile-1.gif

smile-1.gif

no ja, ni mišljen tko... sej veš Audi, MB, BMW pa to...
wink-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Nevem kakšnega novodobnega Golfa si ti videl ampak moja 6ka je imela samo rdečo osvetlitev notranjosti z izjemo števcev, ki so bili beli. Tako, da lahko prosim nehaš nabijati. Hvala.
zmaga.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Jaz sem uspel videti takšenga z belo osvetlitvijo števcev, rdeče/oranžno notranjostjo in modrim ekranom za radijo al kaj je že tisto. Tako da sem vesel zate, da nisi imel takšnega.

Sicer pa ni treba dosti iskanja po google images, da vidimo nabijanje
wink-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.418
2.488
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Jaz sem uspel videti takšenga z belo osvetlitvijo števcev, rdeče/oranžno notranjostjo in modrim ekranom za radijo al kaj je že tisto. Tako da sem vesel zate, da nisi imel takšnega.

Sicer pa ni treba dosti iskanja po google images, da vidimo nabijanje
wink-1.gif

Modra je pri golfu 6 zgleda samo navigacijska naprava oziroma zaslon navigacijske naprave. Se pa res posvetiš testnim vožnjam, da ne veš kaj je tisto na sredini.
smile-1.gif

Lepa notranjost vse na svojem mestu in nobenega nepotrebnega kiča. Hyundai in ostali korejci takega oblikovanja ne bodo nikoli zmožni žal.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
vwradio.jpg

Ce pa vzames najbolj socialno radio potem pa mozno da dobis se kaj iz stare zaloge z modro osvetlitvijo. Ampak se vedno je vw modra ene 17x bolj prijetna za oci kot hyundai modra.