Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
saj to je problem večine rižote. ko pride ven je waaaaawww, že čez par let pa sivo povprečje.
Se strinjam... In to pri vseh italijanskih znamkah avtomobilov.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ravno včeraj sem se sprehajal okoli in srečal enega res lepega bmw e46 kupe. Res lepo porihtan. In potem sem začel razmišljat da je to pravzaprav dizajn druge polovice 90ih, torej počasi 2 desetletja nazaj! pa še vedno je lep.
Glede BMW-jev... Tudi če mi katerikoli model kdo podari, ga še isti moment prodam in si kupim rajši karkoli drugega, všečnega (tale i40 bi bil v ožjem izboru).
Zakaj? Ker ima bemfo že skoraj vsak Strojan, kvazi wannabe podjetnik in zavarovalni agent.
In pa tudi zato, ker vsak drug avto z odprto havbo na odstavnem pasu je BMW.
Načeloma mi je pa tale Hyundai zelo lep, imam pa tudi s korejci zelo pozitivne izkušnje.
Nekdo je omenil golfa in tradicijo oblike (ki je praktično ni, polo in golf, pa še kak drug avtomobil druge znamke so si že nekaj časa zelo podobni med sabo)... Če pa kdo vidi neko tradicionalno podobnost med g2 in g6, pa rabi okulista.
Saj mogoče bo pa i40 5. generacije tudi tipičen i40 model, to je pač sedaj čisto nov avtomobil...
Na koncu koncev, hvala bogu za različne okuse... Kako bi pa bilo, če bi vsi vozili enak avto.