Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
potegni si dol kak program, ki ti beleži količino prenešenih podatkov preko gprs...
potem pa malo surfaj in potegni dol kak mail in boš takoj videl, če kateri je primarni. jaz bi rekel da je v kolikor sta oba prižgana wifi primarni...
glede wm6.5.. jaz sem jih nalozil na svojega HD-ja vendar so napram 6.1 zelo pocasni.. plus je edino manilla 2.5, vendar ne odtehta pocasnosti, zato sem ga downgradal na 6.1.
Glede na to da na HD-ju tega še nisem počel, a mi lahko nekdo pojasni:
1. Ali se da gor dat bp Manilo 2.5 (na WM6.1) - ostalo bi obdržal
2. link s cookbookom (how to install) in manilo 2.5 bi bil dobrodošel, sam malce gledal pa nisem ziher da sem pravo stran našel - tukaj nikoli ni čisto ziher, bi bil bolj vesel če bi mi nekdo verificiral link kjer je to naredil in deluje.
Mene pa zanima, kako bi ga uporabil za "internet sharing" z USB kablom.
Ko kabel prikljucim v pc-ja, izberem Internet Sharing in telefon se mi lepo prikljuci na "Mobitel". Na pc-ju pa se mi izrise ikonica za mrezno povezavo in se ustavi pri "Acquiring network address". Cez cas javi Limited or no conectivity.
A moram na pc-ju se kaj posebej nastavit oz. instalirat kak poseben modem driver (Active sync imam instaliran) ?
Btw ce Touch hd-ja naredim kot "wlan access point" (program WMWifiRouter), mi dela ok.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.