HTC Touch HD

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Zakaj izkljapljat Mobitel? Meni in mislim da je tako po defoltu, če imam priklopljen WIFI pobira podatke preko njega.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
potegni si dol kak program, ki ti beleži količino prenešenih podatkov preko gprs...
potem pa malo surfaj in potegni dol kak mail in boš takoj videl, če kateri je primarni. jaz bi rekel da je v kolikor sta oba prižgana wifi primarni...

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Tak program ima SPB. Drugače če pa si na 3G itak vidiš če ti vklopi H ti prenaša podatke preko omrežja.

Nazadnje urejeno:

Purly

Pripravnik
11. sep 2007
55
0
6
MB
ima kdo nastavljeno pošto POP3 preko AMIS-a, ker mi nikakor ne uspe skonfigurirat, zdaj mi pošilja OK, sprejema pa ne, ni pa napake...???

Našel rešitev če bo še kdo potreboval, enostavno sem namesto pop3.amis.net vpisal imap.amis.net vse ostale nastavitve so ostale enake in deluje !

Nazadnje urejeno:

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Je že kdo nalagal WM 6.5 na ta telefon?

Kakšne so sploh razlike med wm6.1 in 6.5?

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
je pri touch telefonih normalno da se ti telefon sam sprehaja po menijih ko imaš telefon v etuiju?
ali ima kaj magnetna zaponka etuija kaj veze s tem?

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
verjetno ga ne zaklenes?

glede wm6.5.. jaz sem jih nalozil na svojega HD-ja vendar so napram 6.1 zelo pocasni.. plus je edino manilla 2.5, vendar ne odtehta pocasnosti, zato sem ga downgradal na 6.1.

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
men je ko sem med pogovorom hotel nekaj na notes zabeležit, kr zmrznil, pa tudi sicer malo vsake tolk cajta zmrzne, se da to odpravit ?

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Glede na to da na HD-ju tega še nisem počel, a mi lahko nekdo pojasni:
1. Ali se da gor dat bp Manilo 2.5 (na WM6.1) - ostalo bi obdržal
2. link s cookbookom (how to install) in manilo 2.5 bi bil dobrodošel, sam malce gledal pa nisem ziher da sem pravo stran našel - tukaj nikoli ni čisto ziher, bi bil bolj vesel če bi mi nekdo verificiral link kjer je to naredil in deluje.

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Mene pa zanima, kako bi ga uporabil za "internet sharing" z USB kablom.

Ko kabel prikljucim v pc-ja, izberem Internet Sharing in telefon se mi lepo prikljuci na "Mobitel". Na pc-ju pa se mi izrise ikonica za mrezno povezavo in se ustavi pri "Acquiring network address". Cez cas javi Limited or no conectivity.
A moram na pc-ju se kaj posebej nastavit oz. instalirat kak poseben modem driver (Active sync imam instaliran) ?

Btw ce Touch hd-ja naredim kot "wlan access point" (program WMWifiRouter), mi dela ok.

Tnx v naprej
smile-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Probaj na telefonu najprej izbrati internet sharing in šele nato ga poveži z usb.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Ne, to bi moralo delati da ga najprej priključiš, vsaj pri meni dela. Mogoče nastavitve providerja, preveri...

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Sem zdaj probal tudi kot je rekel futuristic, vendar ne deluje.
Za foro sem probal prenosnik sparit preko bluetootha, in mi internet sharing dela.

Edino preko USB mi povzroca tezave... Po moje kabel ni slab, ker mi datoteke, itd. prenasa ok... Morda kake dodatne Tcp ip nastavitve na pc-ju ?

Nazadnje urejeno:

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Ne, to bi moralo delati da ga najprej priključiš, vsaj pri meni dela. Mogoče nastavitve providerja, preveri...
Ja meni pa ravno takrat ne dela, ker ko se nanj priklopi activesync je že prepozno.