HTC Touch HD

sorty

Zelenc'
7. okt 2009
20
0
1
Evo pa je dokončno crknu ekran oz osvetlitev.V ponedeljek ga nesem na servis da vidmo kako in kaj.Glede na to, da ga imam cca. 2 meseca in bo drugič na servisu pa še ohišje oz. barva se mi lušči me močno mika, da ga poženem v steno!!

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Uf, ti pa očitno res nimaš sreče. Za servis pa kar računaj 3 tedne, ker bodo telefon poslali v tujino na servis, ker sami ne smejo šraufati nič, kar je v garanciji.
Garancije na tole luščenje telefona ti ne priznajo?

sorty

Zelenc'
7. okt 2009
20
0
1
to da bo trajalo vem ker sem že prvič čakal mislim da 4 tedne.Glede luščenja pa ne vem, bom jih malo okregal pa bomo vidl kaj bodo rekl.Po nekih informacijah naj bi zamenjal ohišje pod garancijo.Še sporočim

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
No tole okoli ohišja me resnično zanima, pa čeprav jaz nimam dotičnih težav. Poročaj, ko boš nesel na servis.

korodani

Pripravnik
12. apr 2009
147
0
16
Mi lahko kdo pove kaj so mislili ko so naredli tak dober telefon, z skoraj vsem, razen neke ene osnovne ( vsaj zame) stvari, kot je naprimer fcking flash ?

Tisti ki si lastite HD-ja, mi prosim povejte kake so slike ponoči, nikakve,kajne?

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Ej kolega, kot si pravilno ugotovil je to telefon, ne fotoaparat, ne kamera, ne joystick, ni niti strgalo za led (mogoče ga lahko za vse to uporabiš, ampak to je bolj kič). Kakšen falsh si pa mislil? Tisti dve ledici ki jih ima npr. HP6815? Imel, videl, nisem naredil dveh posnetkov niti podnevi, kaj šele ponoči. Dvomim da lahko v telefon vgradijo nekaj kar bi dejansko imelo neko kolikortoliko uporabnost flasha v pravem pomenu besede. Da pa ti gori neka ledica- vseeno če bi faracajg prižgal zraven pa slikal.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik korodani pravi:
Mi lahko kdo pove kaj so mislili ko so naredli tak dober telefon, z skoraj vsem, razen neke ene osnovne ( vsaj zame) stvari, kot je naprimer fcking flash ?

Tisti ki si lastite HD-ja, mi prosim povejte kake so slike ponoči, nikakve,kajne?

Fotoaparat v HDju je en velik [censored]. Z njim narediš OK sliko če imaš mirno roko. V primeru, da se malo treseš si spij dva šilčka in poskusi ponovno.. :]

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
No, če imaš svetlobe dovolj, potem prav lepo dela. Tko da če si zunaj in je sončno potem se splača, drugače je pa res neuporabno.

korodani

Pripravnik
12. apr 2009
147
0
16
Res škoda, ker ko me je že prepričal ta telefon, sem opazil da nima nobenga flasha , in zdaj sem res v dilemi .

@KarEn

Res je da je ta zadeva mišljena kot telefon, vendar jas iščem nekaj kar ima skoraj vse, v enem . Najpomembnejše pa mi je to, da dela kvalitetne slike ( tako ob lihih , kot tudi sodih dnevih, in tako podnevi kot tudi ponoči ) , ker vsak vikend ko grem ven posnamem / slikam kako bedarijo, in ponavadi se gre ven večer, tak da , thats why i need flash . Je tudi super ker če mi dol pade vem da se mi ne bo razletel tako kot moja nokia ki jo moram pobirat tipko po tipko . ( samo ta htc ma več pixlov tak da možno da mi pixli ven padejo, bomo vidli .... :D ) .

Vem da bo tvoj odgovor v smislu naj si kupim fotoaparat, ampak nemorem fotoaparata nosit nonstop v žepu, zato iščem pač telefon ki izpolnjuije vse moje zahteve. Zdaj sem med touch hd | omnia hd | satio

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ledice niso vredne pol kozarca tople vode.
ubistvu sploh ne vem, ce kateri wm telefon dela dobre fotke. sam sem pred hdjem uporabljal k800 s ksenonskim flashem in tam je res prisel zelo prav, tudi ponoci se je na blizu dalo naredit lepe fotke, medtem ko so ledice bolj za to, da najdes kako stvar ce ti pade na tla, ne za osvetljevanje predmetov pri slikanju.

pnd

Zelenc'
15. jan 2008
18
0
1
a ima ta telefon flight mode? se pravi, da deluje kot dlančnik pri čemur ima izkopljen signal za mobitel?

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Ima - v airplane mode je vse ugasnjeno, lahko pa ugasneš samo phone in ti dela WiFi in BT.

pnd

Zelenc'
15. jan 2008
18
0
1
Dare, hvala za odgovor, vidim v profilu, da imaš SE Xperia X1, kaj praviš glede na primerjavo z HTC Touch HD? Se odločam za nakup med tema dvemoma.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
HD ima večji zaslon in accelometer, X1 ima tipkovnico. Strojna oprema obeh je skorajda identična. Probaj oba pa boš videl, kateri ti bo bolj všeč. Na X1 lahko naložiš tudi Touch FLO 3D ROMe, potem je X1 tudi programsko identična HDju oz. HD2ju. Paneli na X1 mene niso prepričali, raje uporabljam TF3D ali pa SPB Mobile Shell. Če bi sedaj kupoval telefon in bi imel na voljo HD ali X1, bi vzel X1. Prečekiraj tudi Omnia 2 in HD2 - X1 in HD sta le stara že 1 leto.
LP

korodani

Pripravnik
12. apr 2009
147
0
16
Da, razlika v ceni pa je dvokratna . ne,hvala za predlog . ( no vsaj pri meni je taka razlika ,za moje 'dobavitelje'
smile-1.gif
)

korodani

Pripravnik
12. apr 2009
147
0
16
Čez par dni si bom kupil oz dobim HTC Touch HD ( T8282) , vendar je zaklenjen .

Zanima me če ma keri software za prodat , dam vse alte kaj mam, 656 ALT :p

Nazadnje urejeno: