HTC Touch HD

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Danes sem želel prižgati bluetooth in mi napiše naslednje:

error on hardware!

OMG kaj to pomeni? kaj se je zgodilo? nism nič inštaliru v zadnjih 2 tednih.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik sylver pravi:

error on hardware!

Pomeni, da boš najverjetneje moral uveljavljati garancijo...

sorty

Zelenc'
7. okt 2009
20
0
1
LP.Imam HTC touch HD in uspelo mi je instalirati Garmin Mobile XT for Windows Mobile v.5.00.20w in naložiti mape brez težav.Težava nastane pri iskanju satelitov..kakšna ideja?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:

error on hardware!

Pomeni, da boš najverjetneje moral uveljavljati garancijo...

sedaj pa mi deluje normalno - nisem naredil izklop/vklop aparata
uf-1.gif

svašta..kr neky..

Izy

Pripravnik
8. maj 2007
191
10
18
Če ti ni problem za prenos podatkov si vklopi avtomatsko posodablanje programa QuickGPS.
Lahko pa posodobis tudi preko WI-FI ali preko kabla. Nekako tedensko je treba vsaj osveževat se mi zdi.
Rezultat je, da ti najde satelite takoj, ko prižgeš navigacijo.
cheer.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik Izy pravi:
Če ti ni problem za prenos podatkov si vklopi avtomatsko posodablanje programa QuickGPS.
Lahko pa posodobis tudi preko WI-FI ali preko kabla. Nekako tedensko je treba vsaj osveževat se mi zdi.
Rezultat je, da ti najde satelite takoj, ko prižgeš navigacijo.
cheer.gif

Že, že, vendar je garmin tako zabit, da včasih dejansko ne najde satelitov. Rešitev: ubiješ aplikacijo (garmin) in ponovno zaženeš. Če ne dela, ugasneš telefon in ponovno prižgeš. Butasto, vendar se mi je že ene parkrat to zgodilo.
Aja, sem omenil, da je iGO veliko boljši navigator?
smirk-1.gif

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Če dlančnik povežem z USB kablom z PC-jem(kot disk drive) in ga po določenem času izklopim, dlančnik zablokira in ga ne morem sploh normalno restartat, ampak moram ven vzeti baterijo!?

Se še komu to dogaja, in kakšna bi lahko bila rešitev, ker je res moteče!

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Če imaš izbran "Disk drive" mode, se spominska kartica na telefonu za ta čas "odklopi" (obnaša se tako, kot če bi jo vzel ven iz telefona). Mogoče imaš kak program na kartici, ki povzroči to "blokado". Probaj kartico fizično odstraniti in ponovno vtakniti (med delovanjem telefona), da boš videl, če tudi na ta način zablokira.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Katera verzija software-a in SPLja je originalno naložena na HDja? Lahko nekdo prepiše podatke, ki se mu pojavijo med bootom telefona?

Purly

Pripravnik
11. sep 2007
55
0
6
MB
Ali morda kdo ve kako nastaviti da se pri telefoniranju razsvetljava ne izklopi, ali pa vsaj ne tako hitro. Moti me namreč da par sekund po povezavi nastane tema in če kaj iščem me moti...

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Thnx za odgovor. Sem že porihtal zadeve. Si pa lepo uganil, da telefon potuje na servis.
smile-1.gif

sorty

Zelenc'
7. okt 2009
20
0
1
Zdravo..

Jst mam pa težave z osvetljavo ekrana...Namreč ko je batarija na nekje 50% oz. manj se mi ekran več ne osvetli.ne vedno ampak pogosto, ko batarijo napolnem zopet dela vse ok dokler se spet delno ne izprazni.Ima kdo kakšno idejo?

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Si že probal zamenjati ROM? Če se ti tudi na drugem ROMu ponovi težava, potem gre očitno za napako na hardware-u, tako da boš moral odnesti telefon na servis.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Tudi na mojem se je oluščila barva, samo jaz bom (poizkusil)uveljavljal garancijo.

sorty

Zelenc'
7. okt 2009
20
0
1
poročaj kako boš zadevo rešil..Mislim da je za tako drag telefon res smešno, da uporabljajo take materiale!

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Bom, ampak ga bom verjetno nesel čez kakšnih 14 dni. Pri Diamondu so mi zamenjali brez problemov.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ocitno nimate srece.. bila je ena serija ko so se vsi oluscli. je nek topic na xda..