HTC Touch HD

krava

Majstr
5. sep 2007
3.669
341
83
www.kacnje.eu
Meni se zdi trapasto, da mi stvar seva pri glavi. Pa sicer nisem noben fanatik okrog tega, le nobene koristi ne vidim v tem, da je prižgan.
Zato ga ugasnem in pika.
Ugašam tudi standby naprave - te pa predvsem zaradi varčevanja.
No, da ne bomo offtopic - škoda, ker takšnih osnovnih zahtev mnogih uporabnikov ne uredijo.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Ko imaš v Airplane modu ti seva točno toliko kot tvoja normalna budilka, to se pravi nič.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.669
341
83
www.kacnje.eu
Zanimivo. Telefona trenutno nimam pri sebi in ne morem poskusiti.
Upam, da ne utripa kakšna lučka preko noči
bonk.gif

Sicer je to rešitev.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Meni se ob 23:00 avtomatično prestavi v airplane mode in gre na silent. Alarm pa kljub temu zvoni. Zjutraj se ob 7:00 vklopi wlan, pobere posto in rss, ter se priklopi na gsm omrezje. Potem pa budilka in ob 8:00 se preklopi iz silent na normal.
Res ne vidim razloga, da bi ga ugasnil. Pokuri pa 1% baterije čez celo noč

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Disco,
kako si si nastavil avtomaticni prehod v airplane mode in potem zjutraj nazaj v normalen mode ?

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
A so vse bluetooth slusalke (npr. sonyericson) kompatibilne s Touch hd-jem ?

Izy

Pripravnik
8. maj 2007
191
10
18
LP!!!
cool-1.gif

Vidim, da se je malo nehalo dogajat.

Imate morda na zalogi kake linke za uporabne stvari o HD?

Razen XDA mi še ni uspelo najt nič pametnega.

Za Omnio je bil recimo cool Modaco. Ampak za Blackstone je pa bol bogo.
frown-1.gif

Hvala za sodelovanje.
nahrung002.gif

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Obstaja funkcija, da se izklopi oglašanje na telefon preko tipke levo spodaj in se omogoči oglašanje samo preko sliderja na ekranu? Dogaja se mi namreč, da se velikokrat oglasim kar iz žepa. :S

Nazadnje urejeno:

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
A sem jaz kaj spregledal ali v HTC Touch HDju ni možno sistema zasukat vodoravno (npr. za navigacijo ali surfanje)? Včasih je bilo to v Control panel/System/Screen. A obstaja kak lušten program ki bi zavrtel screen na horizontal (levo ali desno), po možnosti kot iphone, ki z g-senzorjem ugotovi da imaš zadevo postavljeno vodoravno in avtomatsko obrne screen če tako nastaviš (da ne iščem po netu ko blesav kaj takega)?

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
gsen
Citat:
The program auto-rotate screen on HTC Touch Diamond/O2 Xda Diamond/T-Mobile MDA Compact IV/HTC Touch HD devices (with original ROM).
You can select which programs need exclude. Or possible to setup for which programs ONLY need rotate screen. Also possible switch screen off if you put device with screen on bottom.
http://www.dailymotion.com/video/x5z56b_gsen-sur-htc-touch-diamond_tech
http://s-k-tools.com/index.html?m_util.html#gsen
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone

ErazeM4

Pripravnik
1. mar 2008
191
0
16
Sem nov uporabnik HTC touch Hd in imam nekaj vprašanj... Upam da se še niso pojavila v tej temi...
Kako se registriraš na duutyu ???
Ker če se ne registriraš ne moreš downloadati...
Zanima me še tole. Kateri rom priporočate bolj HD WM6.5 R9 Turbo ali je boljši HD WM6.1 V4.1 Finale???
Ali ti romi odpravijo težave z GPSom?
Preden nameščam drug rom pa najbolje da naredim varnostno kopijo v primeru če bi moral telefon nesti na servis???
Hvala za odgovore...

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Dutty vse svoje rome sedaj objavla samo na htcpedia.com. Imas verzijo 4.3 ampak se najbolje obnese verzija 3.9 =)

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Citat:
Uporabnik mirkop pravi:
MAKY_ : sem uporabil tvoj nasvet in mi zadeva laufa, pravtakao mi sedaj več ne kuri baterije ko deaktiviram TMC.

Zdaj pa sem prišel še na eno idejo, ki je bolj teoretične narave in ne vem če bi delovala v praksi. A se da kje dobiti FM anteno z 3,5mm adaptarjem ,ki bi jo priklopil na HTC-ja? A mislite da bi v tem primeru deloval notranji zvočnik telefona in bi predvajal navigacijo preko zvočnika?
Baje da dela palčka če jo v 3,5 bananco not porineš kot antena. Sem zadnjič na youtube-u videl.

Purly

Pripravnik
11. sep 2007
55
0
6
MB
Zanima me če kdo ve, po kateri varijanti sprejema HD podatke iz interneta, v primeru da sem istočasno povezan preko Wifi in registriran v Mobitel omrežju ??? Ali je default Wifi ?
In še potreboval bi kak link za nastavitev e-maila na Amisu, ker mi ne sprejema.
Na gmailu pa sprejema normalno, pošlje pa vedno 2 enaka maila, ima kdo podobne izkušnje ???

l.p.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Nastavi tako da če se ti wifi zalaufa da ti mobitel odklopi in obratno: če ni wifi priklopa ti pač mobitel skonekta. Mislim da se da z g-profile to nastaviti.