HTC Touch HD

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Inštaliraj programček NoData.

Tam potem onemogočiš povezavo prek GPRS-ja, Wifi pa dela normalno.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
malo off..

A ima kdo kakšen SPODOBEN (FREE) program za Win Mobile za gledanje filmov? Ker mam en drek od dreka gor pa mi po 1 minuti zvok zaostaja pa slika vmes šteka pa sam programski vmesnik je en drek..

hvala

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
mogoče Coreplayer?
ne vem pa če je FREE
tongue-1.gif

verjetno ga bolj malo uporabnikov kupi
grin1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
mogoče Coreplayer?
ne vem pa če je FREE
tongue-1.gif

verjetno ga bolj malo uporabnikov kupi
grin1.gif

Če misliš to TCPMP.. Ne dela mi, ker mi ob zagonu vedno javi error. A je imel kdo iste težave?

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Jaz (sicer na Tytn2), wm 6.1 mu kot kaže ne ustreza. Mi tudi ne dela, na prejšnjem z wm5 pa ni bilo problema.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
meni coreplayer na 6.1 normalno deluje.

kje se pa potem dobi te filme za ppc? na torentih ali se ga konvertira s kakšnim posebnim programom?

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Tudi sam sem pred kratkim prišel do omenjenega telefona, imel pa bi dvoje vprašanj. Možno da sta bili že odgovorjeni, ampak na hitro jih po pregledu teme nisem opazil.

Prvo se tiče budilke in sicer tega, da se zadeva na sproži če je telefon ugasnjen. To pomeni ugasnjen kot power off, ne to da se sam izklopi in gre v stand by. Je to možno spremeniti?

Drugo je pa data connection. Če se poveže na net preko gprs/umts potem tudi ostane povezan ne glede na to, če si program ki potrebuje podatke zaprl. Predvidevam da je kje kakšna nastavitev? V zgornjih postih vidim omenjen 3rd party program NoData. Ali lahko s tem program uredimo to zadevo?

Hvala za odgovore.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Verjetno se ne zavedate, da to niso taki telefoni, kot so bili včasih. To je računalnik v malem, na katerem teče pravi operacijski sistem... in budilka ni nič drugega kot nek program ki teče na tem operacijskem sistemu. In ko telefon ugasneš je to popolnoma enako, kot če bi ugasnil računalnik... to pomeni, da se operacijski sistem ugasne in posledično vsi programi ki tečejo na njemu.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.669
341
83
www.kacnje.eu
Tole verjetno drži. Meni nikakor ni uspelo pripraviti Tytna, da bi zagnal budilko (v pravem pomenu besede - torej se prižgal in zagnal hrup).
Škoda.

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Se zavedam, da je zadeva mini računalnik, saj gre konec koncev le za dlančnik. Ampak vseeno se mi zdi škoda da ta funkcionalnost ne obstaja. Konec koncev ima tudi PC lahko Wake up on LAN
smile-1.gif
Ok, kaj pa za data connection? Je kakšen predlog kako najlažje nastaviti tako funkcionalnost kot sem omenil zgoraj?

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
In zakaj se ga bojiš pustiti prižganega, v mirovanju ima minimalno porabo.

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Ne gre se zato, da ga ne bi hotel pustiti prižganega. Bolj zato da včasih ugasneš telefon čez noč ker nočš da te kdo moti, zjutraj pa še vseeno rabiš budilko
smile-1.gif
Ok, ni tragedija da ne dela, mi je pa ena izmed stvari ki bi jo lahko probali dodelati.