Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
bom takoj ko utegnem...sem pa videl enega identičnega na bolhi, ga nekdo prodaja za 25€ (etui seveda) kar je absolutno preveč tako da ne nasedajte, jaz sem dal za enakega 5€
Ja jaz zase točno vem kaj iščem in sem tudi že dobil.
Imam 2x microusb stenski polnilec + 1x mini usb avtopolnilec, ki sem ga imel že od prej, tako da sem nabavil samo tak majhen konverter iz mini usb na micro usb.
Citat: Uporabnik futuristic pravi:
1x mini usb avtopolnilec, ki sem ga imel že od prej, tako da sem nabavil samo tak majhen konverter iz mini usb na micro usb.
Po teh navodilih in downloadu tega .zip-a je nadgradilo telefon okej. Youtube ima zdaj opcijo HQ videja, prav tako je tudi odzivnost boljsa, software je na 1.21.405.2 ;]
To je rocni nacin FOTA updejta, ki je prisel ven v zacetku junija. Ker so ga zgleda HTCjevci zamrznili (check for updates javlja skoz da je zadnja verzija), sem ga namestil rocno.
Torej ce imas software information ze na 1.21.405.2, ti ta update nic ne pomeni ;]
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.