Citat:
Uporabnik psytoma pravi:
se komu dogaja na desire da se mu ekran sploh ne ugasne? Recimo videl sem neodgovorjen klic od 13:15 ure ob 14h je ekran bil še kar prižgan
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
KSZ
Meni se pa ta folijo Vituki 160 na Desire ne dopade. Imam jo od včeraj in imam občutek da se jo bom kmalu znebil, saj je sedaj telefon zelo neodziven, meniji se odpirajo kar sami, parkrat moram potegniti po displeju, da se sploh lahko oglasim na telefon, ...
Citat:
Uporabnik psytoma pravi:
Pisal sem na mobitel glede radarske slike padavin na planetu in na ARSU in tole so odgovorili:
Pozdravljeni,
odgovarjam vam iz Centra za pomoč naročnikom.
Vaše sporočilo sem posredovala sodelavcem iz Oddelka Tehničnih informacij. Povedali so mi, da je hrošč v operacijskem sistemu tega mobitela, zato ne podpira animirane GIF-datotek. Zaenkrat rešitve tega hrošča ni. Za podrobnejše informacije se lahko obrnete tudi na uradnega uvoznika: AIMHIGH plus, d. o. o. , 01 513 95 55.
Citat:
Uporabnik psytoma pravi:
Dobil sem folijo za ekran vikuiti, na kakšen način naj najkvalitetneje očistim ekran?
Citat:
Uporabnik psytoma pravi:
sem uporabil krpico za očala in je recimo vredu, edino ene 2 pikice se opazijo, nevem a je kakšna majhna smetka, da se folija ne more "vsesti" ali kaj