Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
To že drugič slišim. Radio rom je kaj uradnega?
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
To je tema o Desire in ne o primerjavi Legend in Desire. Ce pa ze primerjamo, ce bi bla razlika v ceni 100 EUR bi nekdo razmisljal katerega vzet, za 20 EUR razlike pa ni dileme. Desire je visji rang, Legend je nizji rang. To je isto kot ce bi BMW 5 stal 50000 EUR in BMW 7 55000 EUR, kaj misliš katerega bi ljudje kupovali ?
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
@talean: bmw 5 bi vzel, čeprav veš koliko dejansko stane bmw 7? Predvidevam da je xXx mislil, da gre za enako stari vozili in da je bmw 7 kot "neka akcija"..
Citat:
Baterija mi ne drzi vec kot 1 dan, zato bi rabil dock, kateri se niso dobavljivi, baje..
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
@talean: se ti ni zdi da imaš v svojih zadnjih parih postih kar nekaj protislovij? Tvoj razlog za nakup Legenda namesto Desire je ravno izgled. Ni ravno izgled zadeva s katero so ljudje "kul" in "se kažejo"?Pa kaj če ti bmw 7 ni všeč, glede na cenovno razliko (dobil bi ga v akciji za 5k več kot bmw 5) lahko prodaš in 20k€ zaslužiš in si potem magari Twingota kupiš če ti je tista velikost ljubša.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Baterija mi ne drzi vec kot 1 dan, zato bi rabil dock, kateri se niso dobavljivi, baje..
http://www.mobilefun.co.uk/cat/HTC-Desire.htm
kle poglej.
Citat:
Citat:
Uporabnik _Dejan_ pravi:
Hm ne vem kaj delaš da ti ne zdži več kot 1 dan
Jaz sem nazadnje imel uptime 46h wake time cca. 8h in sem kar dosti delal na telefon, redno igram igrico Racing Live(Ne začnite ker to je kot Travian - Rataš odvisen), wifi je bil vklopljen(po 15min v spanju se izklopi nato ko zbudiš telefon se nazaj vklopi), bilo je nekaj klicev(okoli 20-30min), SMS-ov(cca. 5), nekaj slikanja, preverjanje emailov...