HTC Desire vs. Iphone 3GS

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
bonk.gif

Ti kar nabavi
priden.gif

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Cez par dni bo:

zakaj to ne dela
kako to, da to tako dela
kako bi..
zakaj..

cez 3 dni

prodam ifon 3gs blabla, ker mi ne odgovarja touchscreen in menjam za nokio 6300
evil.gif

Lucija: desire ima boljsi hardware.. iphone ima (se vedno) malo bolj dodelan UI.. izberi kar ti vec pomeni..

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Kar veliko hypa je za tale Desire kar na enkrat ratal..

Jaz mislim, da bodo ljudje razočarani.. upam da komu ne uničim veselja
frown-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.916
659
113
confused-1.gif

Sem pogledal pol videa in videl, da ima iphone počasnejši browser in da ne podpira flash-a.
Pa v času od reviewa pa do danes je dobil Desire že en konkreten software update.
Res ne vidim razloga da bi dajal 200€ več za iphone....

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
confused-1.gif

Sem pogledal pol videa in videl, da ima iphone počasnejši browser in da ne podpira flash-a.
Pa v času od reviewa pa do danes je dobil Desire že en konkreten software update.
Res ne vidim razloga da bi dajal 200€ več za iphone....

sma že 2

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
@SawyerX : tudi mene zanima kaj si mislil s tem postom? Italijansko razumem bolj pogovorno, je opisovalec v videu povedal kaj takega?

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
To da so desiri in nekateri legendi defektni. Nevidis kak ekran na pink vlece? Zato nerabis italjanski znat.

http://slo-tech.com/forum/t411453/19

vedno vec teh reportov je poraznih forumah. Nekateri ne opazijo al pa res nimajo tak izrazito. Vendar ce ob bok ifonu postavis, vidis da zgleda prav grozno.

Nazadnje urejeno:

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Poglej, ekran moraš videti v živo.. tudi če gledaš HQ video tukaj na youtube še vedno stvar ni taka kot v živo.

Gre za drugačno tehnologijo zaslona. Glej, če gre res za "slabo serijo" potem ni kaj.. Zamenjava / servis /..

Sem pa zato da se stvar najprej vidi v živo in potem govori, ni treba kupit.. sigurno ga boš lahko na Mobitelovem centru videl pred nakupom (če te bo zanimal).

Lahko ti pa povem da je (tako Nexus One kot tudi HTC Desire, govorim iz lastnih izkušenj), precej boljši ekran od iPhona in nikoli nebi dal 200€ več.

Nazadnje urejeno:

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
To da so desiri in nekateri legendi defektni. Nevidis kak ekran na pink vlece? Zato nerabis italjanski znat.

http://slo-tech.com/forum/t411453/19

vedno vec teh reportov je poraznih forumah. Nekateri ne opazijo al pa res nimajo tak izrazito. Vendar ce ob bok ifonu postavis, vidis da zgleda prav grozno.

po pravici povedano ko sem gledal filmček tega sploh nisem opazil, ko kupim svojega in če bo imel podobne težave ga bom pač v roku tistih nekaj dni zamenjal za novega,ker imam to pravico in bom to ponavljal toliko časa dokler ne bom dobil takšnega brez težav

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Sem zvedel ceno samo je realno MPC 530€ cca.......tako, da MOBISVET ga bo imel za 419€ najceneje ampak nima pokrite garancije v SLO?

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
to pravico imas samo ce ti priznajo stvarno napako. HTC zaenkrat nic ne priznava. Ce si pa naroci pri kaksni garazni firmi pa obilo srece.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
ksz..

Mene bolj zanima audio kvaliteta teh androidov, recimo x10, desire, hero, napram iphonu, kjer je popolnoma OK in ima lusten playerck...

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
to pravico imas samo ce ti priznajo stvarno napako. HTC zaenkrat nic ne priznava. Ce si pa naroci pri kaksni garazni firmi pa obilo srece.
rolleyes-1.gif

Nočem da ta tema zdaj preide v temo kdaj se lahko in kdaj ne zahteva nov aparat ampak kolikor poznam zakon imam kot potrošnik pravico ob ugotovitvi da kupljeni artikel ne deluje brezhibno v roku ne vem točno koliko dni,aparat vrniti seveda v takšnem kompletu kot je bil ob nakupu in zahtevati nov aparat. Poznam ljudi ki so imeli na nokijah 5800 težave z zaslonom,so to opazili recimo prvi ali drugi dan uporabe, so aparat nesli nazaj in zahtevali novega in v veliki večini primerov tudi novega dobili,pa ni Nokia priznala nobene stvarne napake. Je pa tudi odvisno od sreče ker ti kakšen prodajalec ne bo hotel zamenjati aparata ker ga je zjutraj pustila žena in ima zelo slab dan. Zgoraj napisano seveda ne velja če ste telefon vrgli pod avto

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
bolj slabo poznaš zakon. tega namreč v zakonu nil. maš pa pravico vrnit izdelek, če ga kupiš preko interneta. vse ostalo je le dobra volja prodajalca oz. uvoznika.