HTC Desire HD

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
je kdo sporbaval navigacijo? nikjer ne najdem koliko sploh stane, koliko je poskusne dobe in čigave so sploh karte, ker me zanima pokritost slovenije.
saj dat gor krekan igo je najlažje, samo integrirana zadeva, ki lepo špila z locations je cool in vredna razmisleka
smile-1.gif

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Originalna locations je res dobra ja, tudi sam bi jo kupil, če bi bilo možno vendar ne znam oz. za Slovenijo verjetno ni na voljo. Drugače pa mislim, da je locations od tomtoma.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
poskusna doba je zgleda da 30 dni. se pravi bi moralo bit tudi na voljo za kupit pomoje po 30 dnevih. Spodaj desno na karti pa piše route 66, ni ne duha ne sluha o tomtomu
stupid-1.gif

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Kateri rom se splača naložit, ki bi bil najbolj podoben stock, samo da nima sensa?

Pa se da kje v slo na hitro dobit kakšen etui?

Hvala

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Jaz sem kupil etui kar na ebayu (podobnega, kot sem ga imel že na HTC Desire) in se ga dobil v 4 dneh. Naročil sem v soboto, dobil pa v sredo. Če bi naročil v ponedeljek, bi ga verjetno do četrtka že imel.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Aja..sem se preveč omejil, da iščem samo za htcja...hvala za namig. Bom šel pogledat.

A imajo kje v LJ kakšne folije, zaščite in podobno za tako velike naprave? Vem, da imajo vse na ebayu, ampak dokler bom od tam dobil, bom mel že najmanj tri praske gor. Gledam neke gel ovitke za zadnji del aparata, pa me zanima, če se to res trdno oprime in da je nemoteče?

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
prvo folijo naroč najcenejšo iz uk ali de pa jo boš imel hitrej, kot če boš po slo trgovinah skakal. Pol ta zaresno pa naraoč brando, ki hodi mal dlje časa.

z gel ali silicon ovitki je pa odvisno od človeka in ovitka.preveč gumjast ne sme bit ker pol se full prah nabira na njega.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Včeraj sem bil spet v BB, kjer sem našel gel ovitek za DHD. 10€ se mi ni zdela previsoka cena in sem pozitivno presenečen. Prah se nič ne nabira na njemu, skoraj se ga ne vidi, pa še rokovanje je boljše.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Danes je drugi dan odkar imam Desire HD in telefon je res bomba. Proti Hero-tu je svetlobno hiter
grin1.gif

Sem pa tud jaz nabavil gel ovitek Puro. Morem še samo neko folijo nabavit.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ti telefoni imajo gorilla glass. Kot lahko vidiš na Youtubu, ga lahko spraskaš edino z olfa nožem, pa še to se je tip matral

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
meni se tudi zdi bedarija folija gor popat na te ekrane ker jih je res težko spraskat. herota recimo mi je komaj pubec malo počohal, ko se je odločil da si bo zobe z njim malo nabrusil
aplauz.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.592
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ti telefoni imajo gorilla glass. Kot lahko vidiš na Youtubu, ga lahko spraskaš edino z olfa nožem, pa še to se je tip matral

Tudi jaz imam gorilla glass, pa sem naredil 2 praski v 1 dnevu, pojma nimam kako, telefon pa nosim v etuiju
bonk.gif
res pa ni isti telefon

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Te pa ne bom folije nabavljal.

Sem pa našel eno slabost telefona, ki pa je precej neprijetna. Zvočnik je izredno tih in sogovornike komaj slišim. Verjetno vas ima več isti problem ampak nisem cele teme prebrskal.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Jaz nimam problemov , celo preglasno mi je na full. Je pa res, da imam drug ROM, ki ima 10% zvišano glasnost, ampak mislim da to ne igra bistvene vloge...

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Te pa ne bom folije nabavljal.

Sem pa našel eno slabost telefona, ki pa je precej neprijetna. Zvočnik je izredno tih in sogovornike komaj slišim. Verjetno vas ima več isti problem ampak nisem cele teme prebrskal.

Res ni med najglasnejšimi. Če ga uporabljaš za predvajanje glasbe, vklopi Dolby mobile (ne SRS!).

lp