En tale Auara senzor se mi je valal doma in sem ga namotiral v nabiralnik in dobim notification ko je ta odprt. Pride prav zdaj ko je vse digitalno in se včasih nabiralnika ne pogleda po več dni.
Bom.Sporoč kolk bo zdržala baterija v tem mrazu.
imam kitajskega na vhodu v montažni "prizidek". Ista temp zunaj kot notri po pol leta še vedno kaže 100%Sporoč kolk bo zdržala baterija v tem mrazu.
in potem v nekaj dneh/tednih nelinearno pade na 0 najbrždo neke voltaze skozi kaze 100 potem pri neki V pa zacne osstevat
Sem našel, deluje ampak samo če imaš Nest hub, s starejšim Home hubom pa ne gre - škoda.Ali to deluje direktno z GH ali pa zato še vedno potrebuješ njihov hub?
Kolikor razumem je ta senzor BT in bi pričakoval da ne rabiš huba.Ali to deluje direktno z GH ali pa zato še vedno potrebuješ njihov hub?
Jaz sem navaden zigbee senzor dal pod streho ptičje hišice, namesto 3v gumbne pa sem dal navadne 2xAA baterije. Je delalo tudi čez zimo brez težav...Zdravo
Iščem idejo za senzor temperature in vlage, pa da ga lahko postavim zunaj. Če deluje preko bluetooth proxy toliko bolje.
Hvala