HTC Desire HD

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Jaz sem ga danes vzel pri S! za 270€
cheer.gif

Doma imam še vedno Galaxy S, za vsak primer, če mi slučajno ne bo kaj všeč
smile-1.gif

Telefon trenutno polnim, jutri gre pa na celodnevno testiranje.

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Izdelava je dobra. Zaslon ni toliko slabši, kot na Galaxy S. Teža telefona mi bolj odgovarja kot Galaxy S. Tipka na vrhu bolj sede, kot tipka na strani pri Galaxy S.

Odzivnost je pa totalno v #$%!!
Galerijo mi odpira 20 sekund... slike se listajo kot na 300mhz procesorju... (mogoče je potreben kakšen LAGFIX ali kaj podobnega)
Baterija precej slabša kot na Galaxy.
Nima SLO menija (me ne moti)

Nisem imel časa prebrat XDA forum ...

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
sicer ne vem kaj ti počneš s telefonom, ampak pri mojem je odzivnost veliko boljša kot pri sgs-u (sem ga imel), praviš da ti galerije odpira 20s, meni vsako sliko odpre v največ 2s (velikost tudi 3-4mb).

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Ok. Najdu eno finto. Settings, application, development, usb debug enable. Ne vem tocno kje je fora, ampak telefon dela obcutno lepse... ampak tud priblizno ne kot galaxy. Bo potrebno se kaj spremenit, optimizirt. Bom probal se drug launcher.
Btw, tisti quadratnt score ne pomeni totalno nic. Tle ga mam enkart vec kot na galaxyu pa mi je vse steka.k..

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
OK. Potegnu iz marketa launcher pro, vnesel kodo, ki jo mam se od prej. Telefon obcutno lepse dela. Ocitno ta HTC sense samo zgago dela. Res je lep sense, nic ne recem, samo telefon je pa neuporaben... grem testirat, se kaj prebrat, ... se tipkamo.

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
sicer ne vem kaj ti počneš s telefonom, ampak pri mojem je odzivnost veliko boljša kot pri sgs-u (sem ga imel), praviš da ti galerije odpira 20s, meni vsako sliko odpre v največ 2s (velikost tudi 3-4mb).

Skopiraj podatke s kartice,jo formatiraj -skopiraj podatke nazaj in svet bo lepši Desire pa hitrejši!
rolleyes-1.gif

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
saj pravim, da meni čisto lepo deluje, sem takoj to naredil kot pri vsakem androidu, ki sem ga imel so sedaj.

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Verjetno res obstajajo "male tajne velikih majstora"
smile-1.gif

Bo treba še kak forum in "tips" pogledat.
Kakorkoli že, Galaxya sem prodal, in se navajam na desire HD.
Od začetka tud Galaxy ni bil nek biser, doker da nisem 100x poflashal in lagfixal, zamenjal 10 različnih launcherjev, task killerjev...

Verjamem, da si bom prav tako desire porihtal, da bo deloval tako kot mora.

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Skopiraj podatke s kartice,jo formatiraj -skopiraj podatke nazaj in svet bo lepši Desire pa hitrejši!
rolleyes-1.gif

V čem je fora formatiranja kartice?

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Pojma nimam,ampak meni je 16gb claas 6 delala počasneje kot 2gb claas 2 preden sem jo formatiral
rolleyes-1.gif

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
pri desire hd-ju je precej boljši (ne govorim kar tako, ker vem, ker sem prej imel hd2-ja, sedaj pa imam desire hd-ja), in sicer pri desire hd-ju je precej boljši kontrast (precej bolje se obnese na soncu), drugače pa kar se tiče velikosti in resolucije zaslona sta oba enaka.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Za velikost vem, zanima me kakovost zaslona oziroma pogled na njega v vseh razmerah. Imam že kakšno leto HD2, prejšni teden sem pa dobil (v bistvu zastonj) Samsung GalaxyS , kjer me je zaslon navdušil, velikost pa malo manj. Tako da se nagibam k HDju. Kako si zadovoljen z njim v primerjavi z HD2?
lp

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Je precej hitrejši zaradi samega OS-a, drugače sem z njim zelo zadovoljen. Zakaj bi pa ti kupil Desire HD-ja, če imaš galaxy s-a?

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
A nisi tudi ti imel prej Galaxy-a? Mal pogrešam večji zaslon, kako je pa z kvaliteto zaslona proti Galaxiyu?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Sem imel galaxy-ja, samo me ni navdušil preveč (ni mi všeč UI in preveč plastična izdelava, motilo me je tudi to, da nima flasha-lučka, drugače super telefon), pač nekako sem že od vedno na HTC-jih in mi je rokovanje z njim najlažje.

Aja, kar se tiče zaslona moram priznati, da ima galaxy s boljšega (kako bi rekel ima bolj močno/kontrastno sliko, pri desire hd-ju pa so barve bolj naravne).

Nazadnje urejeno: