HTC Desire HD

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Vmesnik, tudi mene malo moti, imam že kakšne 4-5 let HTCje pa sem se navadil na njihove vmesnike. Bom videl, če si ga bom lahko prilagodil bo ostal , če ne ga bom pa prodal.
Plastika mene tudi malo moti, mi je pa všeč(majhna) teža in položaj v roki.Zaslon če bi bil 4,3 incha bi bil pa že kič.
cool-1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
A je še kdo opazil da je sprejem signala slabši? Na HD2 mi dela na H z polnim signalom, ko pa dam v HDja pa mi pade na Edge??

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Ja, Sem že ugotovil, kaj je bilo, (moja napaka) ko sem sprobaval nisem imel pokrovčka gor..

asamasam

Zelenc'
17. jan 2011
3
0
1
Tudi jaz sem ponosna lastnica Desire HD-ja že kakšen mesec. All in all je super, edina težava, ki jo opažam: včasih, ko brskam po netu preko GPRS-a, klicatelju javi, da sem nedosegljiva??Ima kdo podobne težave?

Zanima me še, če je kdo našel kakšen primeren etui (vsi so premajhni). Imela bi nekaj v stilu tistega, ki je bil priložen staremu HD2-ju- čist enostaven, tanek, usnjen.

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Mogoče je stara "finta", ne vem. Ni pomembno.

Če kdo želi Slovenski jezik in regional setting nastavit na Slovenija.. imate tukaj upraben programček.

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
No zdaj imam Desire HD že kar nekaj časa in loh sam rečem hvala bogu da sem ga kupu čeprav sem po vseh postih na celotnem forumu bil zelo skeptičen kaj kupujem. Telefon dela ko šus brez enega problema. Nobenmu še ni javl da bi bil nedosegljiv, WiFi ne niha, slike odpira praktično v sekundi če ne še hitreje, tudi sam telefon ne šteka in teče vse gladko. Jaz mislim da je problem v tem da vsepreveč eksperimentirate in nalagate vsemogoče programe na telefone pol pa začne zadeva štekat. cccccccccccccccccc

asamasam : ovitkov ko listja in trave na ebayu vseh baru. Sam sem kupil črnega iz UK in ga dobil v kakem tednu za borih 2,75€ s poštnino vred.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
v kratkem si uvedem to mašino, pa me zanima če so kaki znani večji problemi, sw težave, ali bilo kaj omembe vrednega? nekaj sem bral o problemu z proximity sensorjem. je to rešeno?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Sam ga imam od decembra in nisem z njim imel še niti enega problema(nikoli do sedaj mi ni zmrznil), tudi s proximity senzorjem ne.

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Tudi jaz sem super zadovoljen z svojim ki ga imam na "testu" pa še kmalu naj bi bil update na Android 2.3...

Če pa koga zanima ga pa tudi prodajam (novega ne testnega), vendar to ne spada v to temo a ne?
cool-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
2 uri po oddanem postu zgoraj sem si ga že šel iskat
aplauz.gif

edino blazno mi gre na živce knof postrani za glasnost, ker je premalo izbočen in nisem siguren če ga sploh pritiskam. Pa knof za vklop mi tudi živce najeda, ker je postavljen pod nekim čudnim kotom. Samo ok, oboje je bolj stvar navade

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Vsem priporočam da si naložijo program za arhiviranje...

Pred tednom dni ostal brez vsega na telefonu...
še link do problema da ne boste mislil da sem edini: SMS deletion

bolhica

Pripravnik
7. feb 2008
87
0
6
36

Zdravo!

Imam problem:
Rootala sem telefon po tem postopku https://www.youtube.com/watch?v=bUgxRA2LEEo&feature=related

In potem je nastal problem, na koncu ko je potrebno izbrati room sem izbrala napačnega. In sem resetirala telefon potem se mi ni več pobral. Pride mi do znaka od androida in tam obstane.
Sedaj me zanima, če mogoče kdo ve kaj lahko naredim, da bi telefon normalno delal??? Ker problem je da ne vem kako bi lahko brez backupa popravila telefon;(

Vaše pomoči bi bila zelo hvaležna.

Nazadnje urejeno:

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Tudi jaz sem si ga omislil v soboto. Do sedaj sem sicer imel navadnega Desire, ker pa si ga je partnerka močno želela, sem pristal na novem telefonu.
Zaenkrat se še navajam velikosti zaslona, ostalo pa imam že vse nastavljeno tako kot na prejšnjem Desireju. Moteče je samo, da pri premium telefonu ne dobiš kakšne torbice zraven. :S Sem si jo sicer že naročil, ampak bo vseeno trajalo vsaj do srede, da jo dočakam. Do takrat pa bo v uporabi nek žakeljček, v katerem sem nekoč dobil uro. Mal po bosansk, sam škoda bi ga bilo spraskat.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kako pa tvoja kaj tipka to desireju? Moja skos jamra, ko dobi mojga v roke, ker ne more z nohti:))