HTC Desire HD

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Fantje imam vprašanje...težave imam z FB-jam. Prijavil sem se uvozil vse kontakte, vse se pokaže tako kot se mora, slikce pa to....ko pa dobim sms ali ga pošlem eni osebi, katero imam shranjeno v imeniku, pokaže včasih samo številka pošiljatelja, včasih z imenom zmeraj pa brez fb slikce?? Kakšna ideja zakaj to oziroma kako odpravit...Prav tako v FB aplikaciji na svojem wall-u ne vidim mojega avatarja, enostavno je prazno, tudi v sporočili na fb-ju ni mojega avatara od sogovorca pa je in vse normalno pokaže??

Kje naj bi bil problem pri meni ali FB-ju. Nisem pa nič uporabljal še fb for htc sense, če ima kakšno vlogo.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
To se je tud meni dogajalo. Ena možnost je, da urediš vse številke. Zapis telefonske mora bit enak na SIM in telefonu. Al pa da kr pobrišeš kontakte iz SIM in jih skopiraš iz telefona na SIM.

Tak sem jaz nardil in nimam več problemov. Če pa ti bo še vseeno kak kontakt ostal brez slike v SMS-ih pa ga uredi in tam nastavi katero sliko ti naj prikazuje.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
ksz

Uporabljate kaj custom ROMe na vaših DHDjih, ali se vsi držite htc official?
smile-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Še ma kdo probleme s povezovanjem na GPS? Večkrat sem že mel probleme ko sem vplopo Speedview ali pa Ulysse Spedometer in se ni povezalo.

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
To se je meni zgodilo prejšnji teden. APlikacija run.GPS je kazala mega čudne podatke - z rolerji 120km/h - halo.
Nonstop je bil GPS signal too bad.... pa take finte, še IGO se ni znašel. Kljub večkratnemu ponovnemu zagonu ni bilo nič bolje. Noja en teden kasneje pa dela. Sprobal sem še GPS test program. Satelite je našel, ni pa pokazal lokacije. Po nekaj dnevih pa je začel normalno delat tak da ne vem kaj je to bilo. Aja vmes je bil pa HTC update - sicer nekaj z WiFi-jem in ne GPS tak da verjetno to ni imelo vpliva na delovanje GPS-a ali pač - saj pri totih fensi šmensi napravah tak ne veš kaj vse je povezano.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Povprecje 19h, vse na on, mail, rss, vreme, okoli 45min klicev in 20 sporocil, browser pa po potrebi, cca 1-2h.

Tako pac je, ce imas mini racunalnik

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Tehnicno vprasanje: Uporabnik Samsunga mi poslje screenshot preko MMS in moj telefon avtomatsko izbrise prilozeno sliko. Napise mi, da je bila sporocilu pripeta datoteka tipa "image" izbrisana.
Iscem in iscem nastavitev, kjer bi se to onemogocilo pa jo ne najdem.