HTC Desire HD

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
če si bolj štoraste sorte, potem obstaja tveganje, če pa znaš RTFM, pol pa ni panike

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
če si bolj štoraste sorte, potem obstaja tveganje, če pa znaš RTFM, pol pa ni panike
Kot prvo se umiri. In če si že frajer, napiši polno (READ THE [censored] MANUAL).
Če pa si še koristen frajer, pa povej, če obstaja tudi kaka krajša oz. uporabniku prijaznejša (avtomatizirana) pot.

Telefon je namreč služben in ne bi bilo fino, če bi šlo karkoli narobe.

Hvala za razumevanje.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Saj te nihče ne napada, kaj se brezveze razburjaš...

Pri vsakem flashanju obstaja neka možnost da ti gre kaj narobe, še posebej če nisi pozoren na korake, ki jih namestitev ROMa zahteva. Zato ti je Steve čisto lepo povedal, če ti je pa potrebno vsako stvar olepšat, je pa problem na tvoji strani.

Zatakne se ti lahko pri downgradanju, pri rootanju, pri inštalaciji CWM recovery, pri delanju nandroid backupa, pri flashanju samega ROMa, skratka, če nisi pozoren in ne razumeš navodil tega ne delaj. Ni pa to čisto noben Bav-Bav. Sploh pa pri 2.3 verziji ne pridobiš kaj veliko, tako da sam oceni + in -.

Glede ROMa pa, jaz imam Android Revolution HD 4 beta4 in je že dovolj stabilen za vsakodnevno uporabo. Noben gingerbread ROM pa ti ne bo deloval 100% brezhibno, dokler ne pride official za DHD. Izberi si tistega, ki ti najbolj ustreza in naloži. Prej pa ne pozabi na app+data backup, če želiš da se ti vse ohrani.

Toliko z moje strani...

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Že kakšno uro je na voljo Android 2.3 Gingerbread via OTA.
smile-1.gif

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Ni neke hude razlike. Me pa zanima, če kdo ve, kako se losam tega novega scrolanja po menijih? Prej se je vse skupaj premikalo lepo tekoče, sedaj pa skače po ekranih navzdol.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Mene pa moti to, da kontaktom, ki jih mam na SIM in PHONE ne prikaže Facebook prikaznih slik v SMS-ih. Če pa kontakt zbrišem iz SIM pa prikaže. V imeniku pa ni problema.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Z novo verzijo Androida (2.3) se je pojavila še ena moteča zadeva. Ko pišem sms se mi vsaka beseda podrčrta z rdečimi pikicami. Sem preverjal, če se mi je slučajno vklopil kakšen dictionary ali kaj podobnega, pa imam vse izklopljeno. Kako se znebiti teh rdečih pikic?

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Jaz sem to isto, pa sem preklopil na jezik Slovenščina in teh pikic ni več - ima namreč vgrajen kot zgleda črkovalnik ter ti isto kot word podčrta besede ki naj ne bi bile v jeziku, ki je nastavljen.

Je pa fora - jezik Slovenščina (Slovaška) - tega pa ne razumem - je slovenščina, vendar tista Slovaška malo moti..
Upam, da sem ti pomagal.
Boris

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Je slovenščina 100% in zraven piše v oklepajih, primer: Slovenščina (Češka, Estonija, Madžarska, Litva, Latvija, Poljska, Romunija, Slovaška).

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
sej mas na marketu more locale 2, kjer si lahko sam izberes kaj bos imel. men je vse menije v slo dalo, ko sem izbral slovenski jezik...groza. se dobr da imas custom locale zraven.

drugace pa jst se kar nisem updejta dobil. a se kdo caka?

Domen

Pripravnik
24. jul 2007
207
0
16
jaz imem nekaj tezav in vprasanj, in sicer: (p.s. - update imam na Andorid 2.3)

-kako nastaviti jezik ENGLISH (Slovenija)??? Kajti hocem slovensko tipkovnico ostalo pa angleško -ne znajdem se v Slo. prevodih...
-meni GPS NE DELUJE! Sem pusti tudi 30min in mi ni zaklenil pozicije, namestil sem tudi GPS Fix, Test in podobne pa ne pomaga ?!
- probleme imam tudi z WiFi - včasih se poveze v nekaj sekundah, včasih pa piše da pridobiva IP pa nič samo prekine pa ponovno poveze,...to se dogaja pri razlicnih routerjih, na razlicnih lokacijah...

Torej je to pogost problem ?!

Vse kar hocem je GSM ki DELUJE 100%.....ali je to pri vseh androidih tak problem?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
ne ni, meni vse dela brez problema. razen slovenije nisem šel nastavljat. Je pa tam polno slovenij, v oklepajih pa druge države. v čem je fora?
si bil pod milim nebom ko si gps lovil? v nastavitvah location je vse odkljukano?
wifi pa je res čudno, meni pali ko raketa na vseh mrežah. me pa je hero včasih zajebaval na enak način kot tebe, samo samo na enem routerju