HTC Desire HD

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Kvaliteta Htc-ja na višku! mislm sramota!!!
Drugi dan uporabe je crknil zvočnik
jezen.gif

Pokrovčki na zadnji strani (bliskavice in kartic) so tako nenatančno delani da imajo rob tak
da sem že kar živčen ko ga primem ...

mislm polom!

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Haha, sej to ne morš verjeti. Bom pa js umaknil iz mojga oglasa, da je možna menjava za htc hd...

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
jezen.gif

Pokrovčki na zadnji strani (bliskavice in kartic) so tako nenatančno delani da imajo rob tak

mislm polom!

Verjetno si prvi clovek ever s HTCjem, ki se mu je to zgodilo, sokantno !

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Sicer zadovoljen (imam HTC Wildifre) ampak da se zadnja stran na leči delajo take lise, predrzano...) da ne vem ja bi delal še. Je pa res na Wildfire-u je spodaj pri pokrovčku tudi kar nekaj lufta. Ampak v osnovi je meni ql telefon.

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
jezen.gif

mislm polom!

Verjetno si prvi clovek ever s HTCjem, ki se mu je to zgodilo, sokantno !

Ja no šel na mobitel center pa so po nekajminutnem poregovarjanju "odobril" zamenjavo
rolleyes-1.gif

kakor zgleda še niso slišal za potrošniške zakone,no ampak še zmer bom čakal en teden preden ga dobim-SPET!!!
bonk.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
ErrikDJ: čakanje je / bo gotovo zaradi trenutne zaloge (slaba..)?

Ko dobiš malo preveri če imaš kaj ghostinga na ekranu. Za novejše HTC aparate z večjimi zasloni (HD7 in Desire HD) poročajo, da ima kar nekaj ljudi probleme..

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
...če mi je kdo sposoben brez dodajanja slike reglje povedat kako naj v Desire-ju urejam word dokument. Ko ga odprem bi namreč želel spremeniti nekaj teksta in poslati naprej dokument. Telefon je Desire in je vse originalno. Hvala na nasvete.
smile-1.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
ErrikDJ: čakanje je / bo gotovo zaradi trenutne zaloge (slaba..)?

Ko dobiš malo preveri če imaš kaj ghostinga na ekranu. Za novejše HTC aparate z večjimi zasloni (HD7 in Desire HD) poročajo, da ima kar nekaj ljudi probleme..

Ghosting ekrana? kaj da ne zbriše prejšne slike al kaj? ta zdej ni imel nobene take napake-samo zviočnik.

Drugače pa jutri imam že frišnega v rokah :D malo prej kot ostali
evil.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
...če mi je kdo sposoben brez dodajanja slike reglje povedat kako naj v Desire-ju urejam word dokument. Ko ga odprem bi namreč želel spremeniti nekaj teksta in poslati naprej dokument. Telefon je Desire in je vse originalno. Hvala na nasvete.
smile-1.gif

Za desire-ta ti nebi vedel točno povedat ampak v Hero-tu sem samo odprl dokumet v office-u kliknil in pisal/popravlal...
confused-1.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Evo tanov je že operational...
zaenkrat dela vse.....razen tega da se je ene 3x force close touch input pa 2x messages..
bonk.gif

zaenkrat bom pustu šanso da sm ga mal preveč gonu k sm inštaleru vse..tko da bomo vidl zdej v parih dneh kako bo..
confused-1.gif

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Sam sem sicer čisto svež v vodah takih mobilnikov saj sem prej imel HPja z mobile winsi ki so mi požrli živce. Sedaj moram rečt odkar imam disare HD pa je mir pri hiši saj sem čist na izi
smile-1.gif
. Telefon faenkat dela ko šus in razen mojega neznanja ki ga spretno pilim še nobene napake v enem tednu. Skratka srečen sem ko radio in če me bo kdo kdaj vprašal ga bom vsem priporočal.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Kaj pa si pričakoval? Android pač... Še na pol leta starem Galaxy S se dogajajo čudne stvari, ne da se nebi na svežem Desire HD.

Glavne pomanjklivosti :

* LCD isn’t quite as impressive as Retina or Super AMOLED (lower contrast, more reflective)
* No dedicated camera key and no lens cover
* No front facing camera
* Quite heavy at 164 g (not that we mind)
* The two lids at the rear have questionable aesthetics and usability
* Disappointing audio reproduction quality

Test telefona: http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd-review-534.php

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Jaz imam Desire od aprila pa imam lih tolk problemov z njim kot prej z iPhonom - nič
smirk-1.gif
Z Galaxyjem pa ima tudi cimer dost problemov in bo najbrž šaltal nazaj na iPhone

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Kaj pa si pričakoval? Android pač... Še na pol leta starem Galaxy S se dogajajo čudne stvari, ne da se nebi na svežem Desire HD.

Glavne pomanjklivosti :

* LCD isn’t quite as impressive as Retina or Super AMOLED (lower contrast, more reflective)
* No dedicated camera key and no lens cover
* No front facing camera
* Quite heavy at 164 g (not that we mind)
* The two lids at the rear have questionable aesthetics and usability
* Disappointing audio reproduction quality

Test telefona: http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd-review-534.php

Kar je teh minusov mene mot samo to da bi lahko bil malce glasnejši pa pokrovčki zadej..ker so res nenatančno dodelani!
teža me ne moti niti ekran-ker je hud ko petarda!
wink-1.gif

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Še dobr da smo si različni in da v ta namen delajo različne telefone. Vsak ima svoje potrebe in temu primeren telefon. To je že skor tko kot avto. Kupiš tisto za kar imaš denar in sevede v tem rangu tisto kar ti najbolje odgovarja. Posledično to tudi ponavadi zagovarjamo; če pa slučajno ne potem menjamo. Tko kot avto
wink-1.gif

PS: pa še en test iz ene revije ki mislim da je bolj v prid HTC Desire HD kot pa ostalim

Nazadnje urejeno: