nekaj me zanima. ko govoriš o mirni hrvaški obali, me zanima če imaš ti mogoče kaki anti čeh, slovak, poljak filter v oči namontiran? namreč teh je na hrvaški obali 5 na m2 ampak ti jih očitno ne vidiš
čeprav se mi zdi da ti spet sereš v prazno na podlagi svojega zalivčka kaj jaz vem kje. ker drugače ne vem kak lahko klatiš bedarije o mirni hrvaški obali.
evo ena slikica iz mojega dopusta. Daj mi prosim iz tvojih bogatih izkušenj pokaži eno hrvaško plažo sredi julija, ki bi bila tako obljudena kot ta na sliki. Za plažo je glavna cesta, lahko skoraj parkiraš na plaži.
Nevem zakaj je tebi edino merilo kaj je dosegljivo v 4 urah
ali si si pač postavil neko mejo, da si lahko pamten? Jaz sem pripravljen potovat vsaj 5x več, samo da za podoben denar dobim nekaj čisto drugega, na nivoju, kot pa pri naših sosedih. In naše sosede poznam zelo dobro, imam namreč vikend na opatijski rivieri. Tja je za it bilo kdaj, samo poleti ne. Morje se spremeni v kanalizacijo na prostem, avta nimaš parkirat nijker, razen za 7 kun na uro, 7.00-24.00 vse dni, zastoji na cesti nonstop, drago vse za popizdit. cene dvigujejo obvezno vsako leto. Lignji so eno leto 100, drugo 120, naslednje 135,... edino čehov je bolj malo tam.