Hrvaška pristala na dnu?

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Heh, Korzika je lepa, sam kaj, ko je avgusta tam več Slovencev, kot v Ljubljani
grin1.gif

Ups...
d055.gif
v Ljubljani

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Spet lažeš iz posta v post. Kot ponavadi.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Lani sem bil v Dubrovniku v hotelu Croatia pa so mi za 35 € stregli spredaj in zadaj.

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
V hotele pa ne hodim, ker mi to ne paše. Preveč si omejen in ne moreš roštiljčkat, ribarit itd....

...al pa se zmišljuješ, da bi mislili, kako pomemben si, ker si ''kao'' bil v hotelu...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz
Ej, zaboli mene kita, kaj je za vas boljše in cenejše. Jaz vem kaj je zame boljše in cenejše in tako kot jaz misli še množica tujcev iz evrope, ki komaj čaka, da se hrvatje normalizirajo in priključijo v unijo.
Tist hotel v Dubrovniku pa sva z ženo dobila kot darilo za obletnico najine poroke. Slučajno sem našel cenik, kolk je koštalo najino darilo. In kaj misliš, zakaj sem napisal, da meni ne pašejo hoteli? Verjetno zato, ker sem tudi to probal in videl da to ni zame, knede, pametnjakovič?
Sicer pa, a sem vam kljukcem mogoče dolžen razlagat, kam jaz hodim na dopust in zakaj je meni in nekaterim tujcem lepši dopust na morju kjer je mir in ne industrijski šunder.? Ste pač hrvatom nevoščljivi, ker imajo lepo morje, mi pa samo kanalizacijo namesto morja. Tud jaz bi raje vidu da bi blo obratno, ampak tako je. Na vas pa je, al se sprijazniite, al pa se zarad svoje trdoglavosti in foušije do hrvatov, potem raje z avionom vozite drugam.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
zdej si že drugi z nekimi slikicami prazne plaže julija, nben pa ne pove, kje je to blo. če je mrbit korzika, pejt avgusta, boš videl neko drugo dimenzijo
Ja, pri meni je Korzika, ampak je datum 28.7. - 1. najdi tako plažo na Hrvaškem če moreš; 2. tudi slabše so v tem času na Hrvaškem polne.
Avgusta je gneča večja, še posebej na vzhodni obali, ki jo okupirajo Italijani. Kaj pa na Hrvaškem? Tudi v vodo ne moreš več stopiti.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
. Slučajno sem našel cenik, kolk je koštalo najino darilo.
Sicer pa, a sem vam kljukcem mogoče dolžen razlagat, kam jaz hodim na dopust in zakaj je meni in nekaterim tujcem lepši dopust na morju kjer je mir in ne industrijski šunder.?

Saj vsaka cena je na ceniku v recepciji ga ni potrebno posebej iskat! Kar se tiče nas "kljukcev" da ti ni potrebno razlagat zakaj in kako pa te samo vprašam zakaj že potem sodeluješ na forumu če ti ni potrebno nič razlagat?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
men se zdi, da ti svoje podatke glede hrvaških plaž črpaš iz kakšnih slik z zrč, baške al pa bola. mislm da lep kotiček zase dobit na hrvaškem kadarkoli ni nobena umetnost, je pa res, da če si svoj kljun namočil samo v istri in na pagu, pol pa res lohka tkole misliš. kar se korzike tiče, v pičlih petih dneh so se potlej povsem neobljudene plaže spremenile v totalen kaos...zanimivo. kera plaža pa je na sliki?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Saj vsaka cena je na ceniku v recepciji ga ni potrebno posebej iskat! Kar se tiče nas "kljukcev" da ti ni potrebno razlagat zakaj in kako pa te samo vprašam zakaj že potem sodeluješ na forumu če ti ni potrebno nič razlagat?
Jaz sem pač predstavil kruto dejstvo, ker bodo hrvati zarad svojega še dokaj neokrnjenega morja scat peljali celo EU. Ti in ostli kljukci pa ste skočili in začel pljuvat po men in hrvaškem morju, pol pa vsi začel neke slikce drugih svetovnih idiličnih plažic popat.. Samo to, da ti malo spomin osvežim.
Evo na tej plažici sem bil pa jaz par dni nazaj.
_48219d3f7ceac.jpg

Hrvaška je to.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ker so vsi na lepih plažah povsod na svetu oz evropi le na hrvaškem si ostal ti sam!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
hehe, BMW kljukec. Kdo pa prav da je to slika iz 1. novembra? In kdo prav, da mora bit plaža popolnoma prazna? Pa še, kdo prav da sem to fotografijo posnel jaz?
In pol se čudiš, če ste BMW-jaši označeni za neumne kljukce?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
jaz grem stavit da si ti otrok bmwjaša, ki je tvojo mamo skotal, potem pa vaju pustil. drugače ne vem od kot ta jeza na veternico
17758-icon_confused.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
drugače ne vem od kot ta jeza na veternico ker faušija ni, za eno e46 316 bi ti pomoje zneslo z lahkoto
Zneslo bi že zneslo, pa tud še za kaj bolšega bi zneslo, ampak nočem da me kdo vidi v čefurmobilu. Malo pa že moram dat na svoj ugled.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
se pravi je bmwjaš safet iz niša skotal mamo liziko, spokal dalje, nastal pa je mali zafrustrirani stardec, ki je jezen na bmw, v katerem vidi krivca za svoje bedno spočetje?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
To je slikano iz prijetnega kafiča, kjer so lepe kamnite ložice narejene za vsako mizo posebej in nikol ni gužve za hladno pivce naročit in jo v miru posrebat. Zvečer pa svečke....uuuuuulala bi reku Alešič.
Pa še kelnerca, domačinka je luštna ko marija devica. Je v radio samo zame porinla en CD od Lojzeta Slaka, da smo vsi na konc zavriskal, kot zadovoljni fantje, ko gredo pozno zvečer iz vasovanja. Včasih tud jaz tam svojo frajtonarco potegnem, pa zašpilam, kakšno Slakovo pol pa še kakšno njihovo, dalmatinsko zacegulim. Pa smo vsi vesel, ko radio....