Hrvaška pristala na dnu?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
morem pol hitro letno kupit da me ne potem oberejo!
cheer.gif
Kaj je stardec nam boš še kaj nabluzil o svojem dopustu v hrčkovini?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
men se zdi, da ti svoje podatke glede hrvaških plaž črpaš iz kakšnih slik z zrč, baške al pa bola. mislm da lep kotiček zase dobit na hrvaškem kadarkoli ni nobena umetnost, je pa res, da če si svoj kljun namočil samo v istri in na pagu, pol pa res lohka tkole misliš. kar se korzike tiče, v pičlih petih dneh so se potlej povsem neobljudene plaže spremenile v totalen kaos...zanimivo. kera plaža pa je na sliki?
Istra me že zeloooo dolgo ni videla, pa še takrat sem bil v Medulinu.

Sicer sem prebrskal obalo (kampe) od Zadra do Makarske, vključno s Pagom (Zræe in Caska sta me nazadnje videli leta 1996, Šimuni 1998), Ugljanom, Pašmanom, Čiovim, Hvarom, Krkom, Cresom, Malim Lošinjem, Unijami...
Seveda se da najti tudi lepo plažo - ampak je dostop do nje običajno možen samo s čolnom. Druga možnost je vsaj pol ure ali več vožnje ali hoje (Bela uvala na Hvaru, recimo). Sam na dopust ne grem za to, da bi se vsak dan na plažo vozil. Poleg tega kampi na Hrvaškem (razen pogojno Istre) niso vredni svojega imena.

Pa še tisto, kar se na Hrvaškem imenuje plaža, je kvečjemu plažica. Pride 20 družin, pa se zabava konča. Poglej samo tistih 30 metrov obale, ki jo je tako ponosno pripopal Stardec.

Gneča: ja, verjamem, zato pa na dopust hodim julija - ampak avgusta je prenapolnjena tudi Hrvaška.

Plaža - malo južno od Porticcia (15 km južno od Ajaccia) - 10 minut peš od prijetnega kampa.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Saj je na hrvaškem tudi lepo, sploh na otokih kjer je že manj čehov (ki jih itak letos ni bilo niti na celini), kaki pašman, molat in murter so fajn otoki, plaže so pa lepe in grde, kako si pač zaželiš
smile-1.gif

Pol imaš pa spet kako grčijo, turčijo, malto, maroko....... ki imajo spet svoj čar, so drugačne kulture. Korzike se mi lušta že odkar je nekdo popal predlani na suxu slike iz svojega dopusta
smile-1.gif