Ti si pa res živel v pomanjkanju ljubezni. Se mi kar smiliš.BIvši predsednik vrhovnega sodiša bosanski srb masleša je obseden z bureki.
Na njegovi diplomi je namesto pečata univerze gor priliman košček bureka.
Poli pa še za psa ni dobra...edino rdeći pedri to obožujejo ker tako radi vsak drek uživajo....
Največji problem je jebeni burek z poli salamo, sploh ne cena, leptejebo, Slovenci edini narod na svetu ki tlačijo vsako pizdarijo v burek
...z ebeno Poli salamo...
Burek je še poceni. Zdaj je že vsak hamburger smatran kot gurmanski in jih prodajajo za 10€.
Dokler bodo v MB obstajali hohštaplerji, ne bo problema... In jih je ogromno... Iz prve roke...Dokler časa bodo obstajali pacienti, ki to plačujejo, toliko časa bodo lahko navijali cene. Takim oderuhom privoščim, da poslovno pušnejo. Jjebo jih hamburger v SLO.
Jaz sem ta stol Novembra 2021 z dostavo (10 eur) vred iz IKEA Slovenija plačal 179 EUR. Me zanima, če se je proizvodnja res toliko podražila.Vsaj za domaco pisarno opremit so ugodni: ikein pisarniski stol JÄRVFJÄLLET, nadgradnja legendarnega markusa, je najcenejsi pri njih:
CRO 225€
ITA 239€
SLO 249€
AT 279€
DE 299€
Jaz sem ta stol Novembra 2021 z dostavo (10 eur) vred iz IKEA Slovenija plačal 179 EUR. Me zanima, če se je proizvodnja res toliko podražila.
hehe, itak da se ni. tavelki so pač izkoristili paniko in dvignili cene. Ostali smo pač morali slediti.