To si ze veckrat rekel potem pa talas prstke in jokas.Ti osvežim spomin, ti si začel najedat meni v kolesarski temi. Se spomiš kako se je začelo.
Jst zaključujem tukaj s tabo.
To si ze veckrat rekel potem pa talas prstke in jokas.Ti osvežim spomin, ti si začel najedat meni v kolesarski temi. Se spomiš kako se je začelo.
Jst zaključujem tukaj s tabo.
Samo resnica. Kot je resnica to da si pijavka.Ti pošten
No sej, danes je fino imeti kakšno razvedrilo. Še kakšnega kozla ustreli, prosim
Uuuuuuuu primaaaaaa. Kar resnica jeSamo resnica. Kot je resnica to da si pijavka.
Preverjam pa se info da si pedofil, a o tem se nimam dokazov zato ti tega ne govorim.
Ti svizec pa pošten človek
...nevoščljivi svizec pride krasti, kot je to počel že drugje
Nekaj let nazaj bi za take nebuloze dobil permban.Samo resnica. Kot je resnica to da si pijavka.
Preverjam pa se info da si pedofil, a o tem se nimam dokazov zato ti tega ne govorim.
samo spravljam se na nivo trenutnega stanja na forumu.Nekaj let nazaj bi za take nebuloze dobil permban.
pa si ti normalen? Nima veze a se razumeta al ne, ne mores folka s takimi obtozbami obkladat. Lahko se pa dobiva pa mi na zapisnik das prijavo ce mas podatke da je pedofil, sam ce se izkaze da je kriva ovadba se osebno potrudim da zapor fases.
Tule pojdi raziskovat, boš bolj koristen.Nekaj let nazaj bi za take nebuloze dobil permban.
pa si ti normalen? Nima veze a se razumeta al ne, ne mores folka s takimi obtozbami obkladat. Lahko se pa dobiva pa mi na zapisnik das prijavo ce mas podatke da je pedofil, sam ce se izkaze da je kriva ovadba se osebno potrudim da zapor fases.
Ce bi policijske preiskave temeljile na tem kar kdo po forumih pise in objavlja bi mel ze tud ti kak obisk na domu tako da ne s tako ihto se oglasat.Tule pojdi raziskovat, boš bolj koristen.
Poglej priponko 70184
O to pa ne, kaj če na kakšnega ministra ali pa kaj podobnega naletim....
Me pa res zanima, kaj je kaznivega če si peder.Nekaj let nazaj bi za take nebuloze dobil permban.
Me pa res zanima, kaj je kaznivega če si peder.
Torej se tu išče lažna objava in lovljenje lažnae objave.
Ni res, da sem fašist. Ampak če mi kdo reče fašist, danes to ni lažna obtožba.
Pa to ne velja samo pri meni!
Glede Hrvaške. Že imajo poplave. Od nas!
Prijavi, 113 dela ves cas.Apollo8 to je tudi za zapisnik
Odhebite s Srbi v Hrvaški temi!