No, pa nam ti razloži kaj ni drago za tebe?
Glede na to da je naši firmo prevzela nesposobna Golobova garnitura, in da gremo strmo navzdol lahko potrdim to tezo.Se pravi je Golob kriv za krizo in tvoje probleme?
Meni gre veliko bolje.Glede na to da je naši firmo prevzela nesposobna Golobova garnitura, in da gremo strmo navzdol lahko potrdim to tezo.
Hočeš reči da tebi gre bolje in te to ne gane?
Seveda, če so tvoji na vladi, ti pa en od njih. Vemo zakaj si goreč zagovornik, tokrat svojih privilegijev.Meni gre veliko bolje.
Me cene popolnoma nic ne ganejo.
Zdaj pa zacnite z zaljenjem 3.2.1..
Enako kot ti prejsnjih.Seveda, če so tvoji na vladi, ti pa en od njih. Vemo zakaj si goreč zagovornik, tokrat svojih privilegijev.
Nikoli nisem prejemal bonitet vezanih na vladno garnituro. Vedno se je uspešnost kazala skozi opravljeno delo. Danes je delo manjvredna včasih celo nezaželjena vrednota. Vam je to težko razložit , vem.Enako kot ti prejsnjih.
Potem si sposoben,uspesen samo pod jansevo vlado pod ostalimi pa ne...khm..?Nikoli nisem prejemal bonitet vezanih na vladno garnituro. Vedno se je uspešnost kazala skozi opravljeno delo. Danes je delo manjvredna včasih celo nezaželjena vrednota. Vam je to težko razložit , vem.
Prej kot boš doumel, da boš očitno moral službo zamenjati, lažje ti bo.Nikoli nisem prejemal bonitet vezanih na vladno garnituro. Vedno se je uspešnost kazala skozi opravljeno delo. Danes je delo manjvredna včasih celo nezaželjena vrednota. Vam je to težko razložit , vem.