eh, obsojat takole napocez je malo primitivno.
no, seveda me bos negiral in razlozil situacijo?
eh, obsojat takole napocez je malo primitivno.
Jaz sem ta stol Novembra 2021 z dostavo (10 eur) vred iz IKEA Slovenija plačal 179 EUR. Me zanima, če se je proizvodnja res toliko podražila.
Ti jo bo predsednik vlade.no, seveda me bos negiral in razlozil situacijo?
no, seveda me bos negiral in razlozil situacijo?
Slovensko sodstvo
Izgleda, da nisi bil v JNA. dobr, a zdej boš omenjal razne čobane iz raznih fukovcev? Čudno, ljudje tukaj živijo 60 let, tako da očitno so se vse potrebno zmenili in tudi bivanje jim je bilo udobno, da so ostali. Kar meni ni jasno, pa je to, da se mladi prav nočejo navadit slovensko.www.alter.si
saj vem da ne boš dojel.
Fantek ima počitniceMeni je isto nasral po vseh postih.
To naredi vsakič, ko mu daš kakšen prstek dol.
Taka mala jokica
Imam 2 left.arda ki mi ze dlje casa na veliko vecino postov data prstek a potem jaz jokam? Kolikor vidim le vidva jokata glede prstkov, ne jaz.Meni je isto nasral po vseh postih.
To naredi vsakič, ko mu daš kakšen prstek dol.
Taka mala jokica
Ti svizec pa pošten človekImam 2 left.arda ki mi ze dlje casa na veliko vecino postov data prstek a potem jaz jokam? Kolikor vidim le vidva jokata glede prstkov, ne jaz.
In da to rece pijavka ki je pred casom prav vzel konkretn cas zame je sploh ironicno. Daj raje kaj delaj ne da samo zajedas postene ljudi.
Sicer nisem sebe s tem mislil ampak je vseeno res, jaz sem posten kar za pijavke tezko recemo.Ti svizec pa pošten človek
Ti poštenSicer nisem sebe s tem mislil ampak je vseeno res, jaz sem posten kar za pijavke tezko recemo.
Ti osvežim spomin, ti si začel najedat meni v kolesarski temi. Se spomiš kako se je začelo.Nobenega problema, bolj zgleda da ga mas ti. Ne z enim ali drugim nisem jaz zacel,.vidva sta se spravla name (kot cefurcka) sedaj pa jokata...