Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Še en šokirani pedrćek ki misli da mora biti vse zastonj...
Posnetek zaslona 2023-07-29 131259.png

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Ni fora v kmecki pameti. Pa niso vsi otoki s 50 prebivalci. Sicer pa, ce ne zelijo opravljati dejavnosti tako, kot jo morajo, naj gredo pa v drugi posel.

Ce nekdo pluje le okrog otokov, naj bi po vade plul posebej na celino za odvoz smeti? Pa ceprav to placa? Morda pa komu drugemu manjka ZKP.

Mnogi se najbrz drzijo tega kar pravite. Ampak, ce pa nekdo tudi koristi storitev, katero je placal, ga pa tudi ne bi smeli sikanirati.

ma kje sem napisal da naj vozijo na celino??

a zdej hoces rect, da oni bolj rabijo posel s privezi kot ti, ki se hoces varno privezat???

rit bi lizal komurkoli, ki ti v nevihti ponudi privez, ne da mu se kupe smeti tam puscas.

ja, placas storitev storitev priveza in komunale, kar pa ne pomeni, da pustis tam 5 vreck, ki jih vozis s seboj ze 14 dni.

no ja, pa sej bz se prerekat, ce se ti zdi ok smetit tam, kjer so smeti ze tako problem. To tudi nekaj pove o tebi, ampak ja, puscaj smeti, saj ti zakon to dovoljuje.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in aljoman

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
poljaki pravjo da so izumili vodko, sploh zarad žubrovke se splača it tja
majo baje 200 pivovarn, v eni varijo tud žubra, my favorite

lahko si tud ogledaš v živo evropske bizone, ki se jim, kdo bi si mislu, reče - žubr

favne kar jo češ, če ti žubri niso dost, majo tud volčji brlog, kolikor ga pač sovjeti niso zminirali... bl na pol, kot je za sovjete značilno, tko da je še kr dost za videt...

pa seveda, at last but not least:

2 million 320 thousand visitors at the Auschwitz Memorial in 2019​

2. jul 2020
5.107
6.664
113
1078 tolarjev ali pa 89 goldinarjev. Tlačani že brusijo vile, ker za tako ceno si takrat lahko kupil celi grajski hlev krav!

4,50€ niti ni taka cena, če so po turističnih krajih cene čez 2€ za kavo ali kepico sladoleda. 3,20€ pa sem že dal za burek v nakupovalnem centru. Je pa res kriminal delati poli burek. Če prineseš kaj takega v Bosno je večji zločin kot Srebrenica.

• Haha
Reactions: gimi