Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Torej so dvojna merila sprejemljiva?
Zato pa je svet u kurcu.
Kaj pa "vzorniki"...pa take, pa to?
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kot je ze nekdo zgoraj napisal - neprimerno je seksati kjer jes. Potem se pa razideta, pa so stale zaradi tega, ker noceta biti vec v isti izmeni, pa one je bila vsega kriva in so zenske proti, dedcem je pa jasno, da so jo babe nasuntale, etc., etc.
Obstajajo izjeme, ampak tole je ponavadi pravilo.
Ne, pa pika.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ne v tem primeru pa potem naj odhaja eden ali trretji ali pa vsi skupaj, do takrat pa...
Mislim ok ni zazeleno, tolk da se ve da se res nebi natepaval kot za stavo.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Ne v tem primeru pa potem naj odhaja eden ali trretji ali pa vsi skupaj, do takrat pa...
Zakaj bi se podjetje sploh moralo ukvarjat s tem? Prepovedano, pa konec.
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Zakaj bi se podjetje sploh moralo ukvarjat s tem? Prepovedano, pa konec.
Ja res je vprašanje, zakaj bi se podjetje moralo ali lahko ukvarjalo s temPrepovedano se naj bo podjetju vtikati v privat življenje zaposlenih, dokler zaradi tega ne trpi delo, pa konec!![]()
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
Kak mesec nazaj sem bil nazadnje v hofru. Pridem na blagajno in začnem zlagat kramo na trak. Pred mano je ravno zaključevala eno stranko in ko sem skoraj vse že zložil gor, mi reče da je kasa zaprta in naj grem na drugo.
Ko sem tam spet zložil vse gor, je že po mikrofonu gospodična, ki me je odslovila pred 5 minutami, oznanila da je blagajna odprta.![]()
Verjetn sem ji bil antipatičen![]()
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kot je ze nekdo zgoraj napisal - neprimerno je seksati kjer jes. Potem se pa razideta, pa so stale zaradi tega, ker noceta biti vec v isti izmeni, pa one je bila vsega kriva in so zenske proti, dedcem je pa jasno, da so jo babe nasuntale, etc., etc.
Obstajajo izjeme, ampak tole je ponavadi pravilo.
Ne, pa pika.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
jebe se itak po dosti firmah. večinoma na skrivaj. dokler je to na istem nivoju je ok. bolj škatljivo je če je višji rang z nižjemu... ker potem so pa tukaj lahko težave pri delu (nepotizem).