HOFER - zakaj NE grem več !!!!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.699
3.238
113
v lokalni ostariji
zanimivo

po eni strani se gredo firme "tim building" po drugi prepovedujejo "poglobljene" odnose...
dejstvo je da se določenih zadev ne da prepovedati.

konc koncev tudi če baba ne faše zvečer je drug dan tečna kar vsi v firmi občutijo in? naj direktor napiše direktivo njenemu decu da mora vsak dan 3x sexat?

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.267
156
63
Celje
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
po eni strani se gredo firme "tim building" po drugi prepovedujejo "poglobljene" odnose...

Prepoveduje nobena. Le izpade imajo tu pa tam...je pa to v večini firm nezaželjeno in to je tudi meni popolnoma logično.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

Prepoveduje nobena. Le izpade imajo tu pa tam...je pa to v večini firm nezaželjeno in to je tudi meni popolnoma logično.

Zanimivo! Ko sem jaz delal raziskavo in pregled literature na to temo, mi je proučevanje razmer pokazalo, da pravzaprav niso nezaželeni (btw, piše se BREZ j!). To sicer še ne pomeni, da so zaželeni, niso pa nezaželeni.

Od kod črpaš ozadje tvoje trditve? Al si pač samo povedal svoje mnenje, ne pa preverjenih podatkov?

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.267
156
63
Celje
Hvala za popravo, na žalost je slovenščina vedno bila moja šibka točka...
smirk-1.gif

Od kje črpam material za trditve? Nikoli nisem delal kakršnih koli (saj se piše narazen, a ne?) raziskav, poznam pa takole iz glave 5 primerov, kjer je vodstvo podjetja dalo jasno vedeti, da tovrstno petljanje zaposlenih ni zaželjeno. 3x se je to zgodilo v trgovskem podjetju, 1x v izobraževalni ustanovi in 1x v turističnem objektu. V bistvu poznam le 2 primera, kjer vodstvo ni imelo nikakršnih pripomb glede tovrstnega povezovanja. Pa naj še izpostavim, da v zgoraj omenjenih primerih gre za tiste odkrite veze, ki so nastale med trajanjem zaposlitve in ne za kakšne avanture na delovnem mestu. Tistih "skritih" zadev je pa itak vsepovsod polno...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Sem šou enkrat po neko špecarijo v hofer, pa sem mimogrede kupil še eno uro oz "pulzmeter", ki so ga ponujali za smešno nizke pare. Nekih jakih pričakovanj od njega tak nisem mel, ampak piše gor, da ima tri leta garancije.......te bi vsaj to funkcijo za katero je narejen, moral vsaj tri leta uspešno opravljat. Zaj pa je en del ekrana crkno in tudi pulza ne kaže točno, ker se mu na cajte čist "sfuzla"... To prvo je tak enostavno dokazljivo, drugo pa malo težje.......

Pa že večkrat sem mislil to nazaj nest........ ampak al pozabim, al pa nimam časa......pa tudi malo je nerodno za taki mali dnar hodit nazaj tečnarit. Pa kaj bi sploh blo, če nesem to nazaj............kaj naredijo s tem, kdo bo to sploh popravlal?? Pomoje ti noben nebo tega popravlal, ker bi prišlo popravilo več kot pa je vse skup vredno...... tak, da me zanima, če ima kdo konkreten primer, kaj bi lahko blo ko se bom pojavil tam pri prodajalki s tem??

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Velikokrat vrnejo denar, razen če zahtevaš da popravijo, ker bi rad uporabljal še naprej. Sicer pa te pulzmetre še zdaj prodajajo, tak da ti bodo mogoče kar za novega zamenjali.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Pri cenejših stvareh te lepo vprašajo, če želiš denar nazaj ali novega v kolikor je na zalogi, s popravilom se ne splača ukvarjat nikomur.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
KSZ pa da ne odpiram nove teme:

navkljub vsemu se opaža porast "boljših kupcev" v omenjenih trgovinah. Naprimer, včeraj sem pred Lidlom zasledil enega maserattija, nedaleč stran pa še povsem novo X6tko, belo, ... tko da vse ravn tko ne more bit slabo, al kwa?
evil.gif

p.s. ne, nista samo parkirala tam, ne, pa tud kakih izmenjav ni blo zasledit ...
grims-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.251
891
113
a to pred lidlom v BTC ljubljana? tam dostikrat parkirajo dražji avtomobili in gredo potem v diamant ali na tržnico, ker so bližnji parkingi običajno ves čas zasedeni. sem pa že videl MB CLS, parkiran dobesedno direkt pred vhodom v lidl. mogoče je bil pa šefe
uf-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.851
870
113
toti Maribor
Kaj pa manjka Hoferjevi robi??? Če bi vedel kaj vse se dela v Tušu, Merkatorju, Sparu itd., ne vem, če bi še hodil tja.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik smidge pravi:
To meni ni jasno, zakaj v Hoferju hitijo zapirat blagajno takoj ko je vrsta manjsa od 5 metrov. Posledicno jih non stop odpirajo in zapirajo. V cem je fora? Saj menda morajo blagajnicarko placat za cel cas, ne samo takrat ko sedi za blagajno.
Fora je v tem, da ko stojiš in čakaš v vrsti pred blagajno, daš v košaro še kako čokoladko, pa baterijo,,sladoled bombone.... ki so ti tam pred očmi, ki jih sicer nebi, če bi priletel direkt do blagajničarke. Ok, ne dajo vsi v košaro, marsikoga pa to premami in kupi še kaj, kar sprva ni nameraval.
Je že tko izračunano, da je 5m optimalno dolga vrsta. če je več ljudi odvrača od obiska, če je manj potem se tistih malenkost pred blagajno ne kupi. Bod pa prepričan, da je to prekleto dobro premišljeno in preračunano. Še to, kater izdelek je kje na polici, na kaki višini od tal, itd...
Ti je zdej jasno?

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.267
156
63
Celje
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Še to, kater izdelek je kje na polici, na kaki višini od tal, itd...

To že, to je logično, spacemani so vsepovsod.

Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Je že tko izračunano, da je 5m optimalno dolga vrsta. če je več ljudi odvrača od obiska, če je manj potem se tistih malenkost pred blagajno ne kupi. Bod pa prepričan, da je to prekleto dobro premišljeno in preračunano.

hysterical-1.gif

A imajo zaposleno, ki meri, koliko dolge so vrste?

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Tak ko si reko.......brez kakršnega koli vprašanja (kaj je narobe ali zakaj sem sploh nazaj prinesel) so mi vrnili denar, ker takšnih več nimajo na zalogi....... Jaz, da bi mi kdo kaj nazaj prinesel bi me vsaj zanimalo, zakaj je stvar reklamiral.