HOFER - zakaj NE grem več !!!!

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.267
156
63
Celje
Že, ampak še ena stvar govori proti tej teoriji...blagajničarke naj bi tukaj bile svetlobno hitre...posledično torej tudi če je vrsta dolga 6,25 metra, nimaš časa opazovat izdelke na policah, ker komaj utegneš sledit vrsti... Sami sebi pljuvajo v skledo...
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
V Mercatorju so spet nehal talat najmanjše vrečke. Se pravi, če grem zjutraj po zajtrk in malco moram imet s sabo vrečko ali pa jo vsakič kupit.
jezen.gif
Plačat je pa treba sponzorsko vrečko, na kateri piše Mercator.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
treba sparat

najprej ti ukinejo blagajničarko potem vrečke na koncu še izdelke...

Ampak če greš na blagajno, kjer si kasiraš sam, lahko vzameš več vrečk za đabe.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
V Mercatorju so spet nehal talat najmanjše vrečke. Se pravi, če grem zjutraj po zajtrk in malco moram imet s sabo vrečko ali pa jo vsakič kupit.
jezen.gif

Če nisi zmožen eno tako vrečko dati v žep in glede na to, da jo imaš zgolj za zajtrk, ti lahko zdrži sigurno en teden in več.

Splezaj na drevo in jokaj.

sass

Guru
1. sep 2007
5.251
891
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
jezen.gif
v katerem mercatorju to? na slovenčevi mi je ravnokar dala vrečko bp..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Na Ilirski npr.

To že drugič uvajajo...prvič so ukinli po parih dneh, ker se je folk pritoževal.

Sej vem. Čist sem razvajen, ker hočem tisto cheap vrečko zastonj v poceni Mercatorju.

sass

Guru
1. sep 2007
5.251
891
113
no, ne jemi tega dobesedno. lahko bi se reklo, da so "svetlobno hitre" v primerjavi s tistimi iz mercatorja.
sicer pa sistem deluje. v soboto, ko sem čakal na blagajni v hoferju, sem mimogrede pograbil še paket snickersov, za primer če se bom ta teden kaj športal
smile-1.gif

jagnjetina

Pripravnik
30. dec 2010
181
0
16
nekaj so se popravili kar se tiče blagajn. Kar hitro odprejo še kakšno če je le mau gužve.

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
vrjetn že kdo napisou, ampak vseen!

mene zelo meti k mi u hoferju al pa u lidlu, na blagajni meče izdelke pred nos, ko jih poskenira, vrejtno so plačane od poskeniranih izdelkou
smile-1.gif

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.117
552
113
tam ko se terc po tori rola
Jebat ga... se navadiš. Pač postaviš voz tja in sproti zlagaš noter. Bolj je problem starejšim, ko niso tako spretni...
V Lidlu, ko je vrsta, vsaj pokličejo še drugo blagajničarko na pomoč, v Hoferju je vedno samo ena. Če je res vrsta do pol trgovine, potem se šele pride druga. Vsaj v SG je tako. Tudi to je razlog, da me v Hoferju bolj malo vidijo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
vrjetn že kdo napisou, ampak vseen!

mene zelo meti k mi u hoferju al pa u lidlu, na blagajni meče izdelke pred nos, ko jih poskenira, vrejtno so plačane od poskeniranih izdelkou
smile-1.gif
Meni je pa to všeč, čeprav ponavadi ne uspem sproti metat v voziček. Bolj mi grejo na jetra blagajničarke v Mercatorju ali Sparu, ki se vlečejo ko megla. Če se la da, grem na hitro blagajno, kjer si kupljene izdelke poskeniram sam.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hja, moraš res hitro dajat v voziček, ker nimajo tiste ''drsalnice'' na koncu.

Ampak tudi če je v Hofru ena blagajna odprta in vrsta čez pol trgovine, bom prej na vrsti kot v ostalih trgovinah, kjer so trije pred mano
tongue-1.gif