HOFER - zakaj NE grem več !!!!

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Itak. Saj ti ne meče na tla, ali?
Ne, ne meče na tla.
Se mi pa zdi, da kar drži teorija, da jim merijo čas skeniranja izdelkov posameznega kupca. Prav vidi se, da te blagajničarka počaka da pripelješ voziček okoli pulta. Izdelke skenirajo zelo hitro in prvič mi je bilo prav čudno, ker sem bil navajen blagajničark v "naših" trgovinah. Če se pult zabaše, ti kar sama zmeče izdelke v voziček ali pa jih nalaga enega na drugega. Ko poskenira vse izdelke, ti pove znesek nakupa, potem pa se ji ne mudi nič več.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
In kaj če ne daš tak hitro?
Te trikrat po prstu?

Ti zlagas hitro...
Ona skenira hitro....
Vse se dogaja hitro....

Potem pa na parkingu zabijes ali prometu zabijes pol ure ali vec in ti se zgodi zgoraj omenjeno pocetje malce ...
stupid-1.gif

Taksne spase in solo blagajne (zaradi katerih je v Sparu vedno vecja gneca btw) si lahko trgovci nekam zataknejo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Da ti izračunam:
prišparana minuta na vsakem kupcu, ki je pred tabo v vrsti = 5-10 minut manj čakanja v vrsti za tebe.

wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.457
7.154
113
pri taščici
To je bolje kot drugje. Ce si pocasen, pocaka, ali ti pomaga ce si res pocasen.
Drugje ne morejo tako hitro skenirati, ker ima H/L crtne kode prakticno okoli in okoli izdelka, spar &co pa samo na eni strani.....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Da ti izračunam:
prišparana minuta na vsakem kupcu, ki je pred tabo v vrsti = 5-10 minut manj čakanja v vrsti za tebe.

wink-1.gif

Ce poslujes normalno in nimas eno blagajno/blagajnicarko to ni problem. Tudi v tem nacinu razmisljaja je vse skupaj brezveze ,ker clovek na dan porabi 5-10 za se vecje neumnosti.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
989
192
43
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Tudi v tem nacinu razmisljaja je vse skupaj brezveze ,ker clovek na dan porabi 5-10 za se vecje neumnosti.

Meni se pa sploh ne zdi brezveze. Moj dan je sestavljen iz samih 5 in 10 minut in če mam možnost čas vreči stran ali ne, sploh ne pomišljam.
A na cene tudi gledaš tako? Konec koncev človek stran zmeče nekaj denarja za neumnosti, zakaj bi se torej sekiral...

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ce poslujes normalno in nimas eno blagajno/blagajnicarko to ni problem. Tudi v tem nacinu razmisljaja je vse skupaj brezveze ,ker clovek na dan porabi 5-10 za se vecje neumnosti.
A ni boljše, da 10 minut viška porabiš za to, da drkaš [censored] kot pa da gledaš zdolgočaseno Snežano, ki poskenira tri izdelke na minuto, potem pa se čoha po *****?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
A ni boljše, da 10 minut viška porabiš za to, da drkaš [censored] kot pa da gledaš zdolgočaseno Snežano, ki poskenira tri izdelke na minuto, potem pa se čoha po *****?

Za pot od/do vhoda porabis n krat vec casa kot porabis na blagajni tako je podiranje rekordov na blagajni brezveze. Sploh pa ce je Snezana prijetna ocem
evil.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Me kar mika ti pribit 10 minut med posti, pa da vidimo, če boš še istega mnenja.
evil.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ampak še vseeno porabiš 10 minut preveč. Četudi je Snežana prijetna očem, je zame čakanje na blagajni moreče. Sploh če se ti med čakanjem kakšna mamca ali dedek z vozičkom zaletavata v pete. Načeloma sem prijazen, ampak takšne pa napizdim.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Se še spomnim, ko smo hodili v sosednjo Avstrijo v Hofer in smo samo gledali kako je blagajničarka kasirala. Bistveno hitreje kot danes pri nas, pa ni imela skenerja, pa niti napisanih cen na artiklu, vse cene so vedli na pamet.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.117
552
113
tam ko se terc po tori rola
YuGec, ni se tedensko dražilo, kot pri nas. Cene si zapomniš, pa je. Še zdaj vem ceno za kokosovo 300g čokolado -17 šilingov., mala Milka 8 šilingov, ta velika 300g pa 19,90 v času akcije, drugače 23.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
YuGec, ni se tedensko dražilo, kot pri nas. Cene si zapomniš, pa je. Še zdaj vem ceno za kokosovo 300g čokolado -17 šilingov., mala Milka 8 šilingov, ta velika 300g pa 19,90 v času akcije, drugače 23.

ne, ker ni tipkala cen ampak kode artiklov, tako kot imajo še sedaj pri raznih TVjih, 5 mestna koda in to je to

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.405
242
63
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Za pot od/do vhoda porabis n krat vec casa kot porabis na blagajni tako je podiranje rekordov na blagajni brezveze. Sploh pa ce je Snezana prijetna ocem
evil.gif

Grem v Hofer, privarčujem na času in denarju, za opazovanje naravnih lepot pa se raje vsedem na kakšno kavo ob pretočni ulici.
evil.gif