Hm, moderatorji...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Ne, nervira me vsebina postov. Količina Jest-ovih postov, ki jih napiše po različnih forumih je približno podobna in z veseljem preberem vsakega. Tvoji so redki takšni. Ubistvu so edini, ki se jih spomnim tisti iz teme tattoo.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz bi bil takoj za to, da se določenemu uporabniku ob. floodu ali spamu omeji pisanje, nisem pa jaz šef tega foruma, prav tako ne programer, ki bi to znal spraviti v kakšno skripto.

Ja večina nas je za to samo, da se pošteno omejuje vsem ne samo antičefurjem.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Moti me prežvekovanje ene in iste slame v vsaki drugi temi v Čveku v zadnje pol leta. Isti osebki isti argumenti in isti nivo debate.

Si se vprašal zakaj?

Ker vedno znova in znova delajo probleme osebki iz juga in cigani. Prvo naredi kaj v tej smeri...

Aja, konec prejšnjega meseca so cigani v Šentjerneju na mrtvo pretepli domačina pa nisem objavil tega...

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Ne, nervira me vsebina postov. Količina Jest-ovih postov, ki jih napiše po različnih forumih je približno podobna in z veseljem preberem vsakega. Tvoji so redki takšni. Ubistvu so edini, ki se jih spomnim tisti iz teme tattoo.

Ja tam se je normalno debatiralo, ker nobeden ni začel smetit ne eni in ne drugi.
V večini tem v katerih se smeti smo oboji tisti kateri smetimo in čefurji in antičefurji.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Moti me prežvekovanje ene in iste slame v vsaki drugi temi v Čveku v zadnje pol leta. Isti osebki isti argumenti in isti nivo debate.

Si se vprašal zakaj?

Ker vedno znova in znova delajo probleme osebki iz juga in cigani. Prvo naredi kaj v tej smeri...

Aja, konec prejšnjega meseca so cigani v Šentjerneju na mrtvo pretepli domačina pa nisem objavil tega...

Ja seveda ne objavlaj tega, ker smetil boš ti in jaz ne tisti kateri bodo zagovarjali cigane.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
ja sej če ti samo majstr, pa poročaj šefom, k to znajo narest! Sej zihr imate kakšne sestanke al pa kej...

in spet, je že en kup bednih postov.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
ja lej, odprita temo, pa kdor se bo hotu kregat se pač bo, ostali bomo šli mimo, al pa kej napisali.

Ne pa da softi sprašuje kakšno bo vreme dons, pa mu začneta očitat da je cigan enga ubil... tko delata...
confused-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Če si opazil, sta med naštetimi tudi Ateist in rajko2008, ki sta protagonista tudi v temah o RKC. Torej me ne moti samo pluvanje po Hrvatih. Moti me prežvekovanje ene in iste slame v vsaki drugi temi v Čveku v zadnje pol leta. Isti osebki isti argumenti in isti nivo debate.

V ternutni situaciji? Ja. Ker je neizbežno, da se omenjeni ne bi oglasili. To da se v eni dotični temi ŠE niso oglasili do zaklepa, še ne pomeni da se sploh ne bi.
Poleg tega pa je tudi tema bila zastavljena sovražno in je spodbujala k nestrpnosti. V primeru, ki ga je imel msenjur objaviš temo v Potovanjih in poveš izkušnjo. Besedo Hrvati lahko popolnoma izpustiš. Poveš, kater hotel, kaj se je zgodilo in odsvetuješ obisk tega hotela ali pa mogoče celo kraja. To je to.

Za tebe pa tako ali tako vemo, da ti gre
evil.gif
na jetra. In to je verjetno praktično edini razlog zakaj se sploh oglašaš v tej temi.
evil.gif
mi ne gre na živce. imela sva par burnih razprav kar pa ne pomeni da mi gre na K. Če grem pa jaz njemu na K, pa me ne gane. In ne, ne oglašam se zaradi tega, ker je on zaklenil. Oglašam se zaradi tega ker se je tista tema sploh zaklenila!

To, da je DrDaco napisal članek v takem tonu je to njegova osebna odločitev. Pač se je počutil fejst prizadetega. Če je to dal v čvek, je dal najbrž za to, da ga vidi čim večji spekter uporabnikov.
Da taka objava že v osnovi pritegne ljudi ki imajo kaj za povedati čez hrvate je za pričakovat. Vendar to še ne opravičuje taktike: shoot first, ask questions later.
tudi mene moti to, da skoraj vsako temo dobesedno uničijo spamerji ki ne povejo nič konkretnega glede same teme, ampak zato pa so tukaj moderatorji ki naj bi omejevali take ljudi pred (ne)načrtnim smetenjem.
Če se jih niti po treh opozorilih ne prime, se pač tema zaklene za tiste uporabnike ki povzročajo smetenje. ali pa se take uporabnike ban-a iz tistega dela foruma. (Vem da to forumi že omogočajo).

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

To, da so se začele zaklepati teme, pa je daleč najmanj Devil kriv. Krivi so tisti, ki vedno znova in znova zasvinjajo takšno in drugačno temo, zaklepanje pa je posledica vsega tega.

Končno se enkrat strinjava.
aplauz.gif

Človek objavi npr. da so cigani brutalno posilili 12 letno deklico, raznorazni hanžki pa začnejo svinjat da je to del njihove kulture.
crazy1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ne to pa jaz nikjer nisem počel.
Sem samo odgovarjal na post, kateri so začeli smetit Slovenski narod. In smetit so začeli navadno mekani.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Jaz bi bil takoj za to, da se določenemu uporabniku ob. floodu ali spamu omeji pisanje, nisem pa jaz šef tega foruma, prav tako ne programer, ki bi to znal spraviti v kakšno skripto.

mate svoj forum? mate!

znaš pisat predlog v vašem podforumu? ne dvomim, da ne znaš, DEJ! a nej jst?

možnosti je od kratkotrajnega bana, do omejitve sekund, če pa osebek ne neha in ne neha, pa upam, da je Maverick tok pr seb, da mu gre bolj za ostalo število uporabnikov, ki se ob takih gnilih in svinjskih in žaljivih postih umikajo in ne pišejo več, kot pa za tistega enega sralca v vsaki temi.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

To, da so se začele zaklepati teme, pa je daleč najmanj Devil kriv. Krivi so tisti, ki vedno znova in znova zasvinjajo takšno in drugačno temo, zaklepanje pa je posledica vsega tega.

Končno se enkrat strinjava.
aplauz.gif

Človek objavi npr. da so cigani brutalno posilili 12 letno deklico, raznorazni hanžki pa začnejo svinjat da je to del njihove kulture.
crazy1.gif

Točno to se zgodi potem si pa kriv, da smtiš v temah ti kateremu se to ne zdi normalno.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Softiæ - Patriot "razmerje" je približno takole: ( vlogi se seveda menjujeta)
wink-1.gif

pes-opica.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.741
5.899
113
Citat:
Lahko ja. Še četnika dodaj da ne bo kdo prikrajšan in naredi anketo. Bom glasoval.

Ne zameri mi, ampak človek res dobi občutek da imaš po očetu bosansko kri. po mamini pa hrvaško. Ampak res brez zamere.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ampak saj zastopim; proti RKC = biti cool...proti HR = ban/zaklep/.... hmm..dvoličnost?

Ti nisi resen, reci da nisi no.

Moje mišljenje o enem ali drugem nima nikakršne povezave z zaklepom. Sem včasih rad rekel kakšno krepko tako čez RKC kot čez Hrvate, pa sem prišel do zaključka, da nima smisla pljuvati ne po enih ne po drugih, ker so oboji sami zase prepričani da so najboljši in je le njihov način tisti pravi način.

Nebi prav preveč o dvoličnosti, ker se ti zgleda ne sanja kakšno je moje mišlenje o Hrvatih oz. o Hrvaškem turizmu (hint. hodim v Grčijo oz. sem raje doma, kot da grem čez južno mejo)

lej, te podpiram v tem, da probaš karseda počistiti forum. samo na napačnem mestu si se spravil urejat stvari. VSI vemo kdo so osebki ki uničijo VSAKO temo. Pa sploh ni važno ali so razni južnaki notri omenjeni ali ne. Se popolnoma strinjam da se take osebke onemogoči, amapak ne na tak način, da se vsem ostalim omeji pisanje...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.