Ne, nervira me vsebina postov. Količina Jest-ovih postov, ki jih napiše po različnih forumih je približno podobna in z veseljem preberem vsakega. Tvoji so redki takšni. Ubistvu so edini, ki se jih spomnim tisti iz teme tattoo.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz bi bil takoj za to, da se določenemu uporabniku ob. floodu ali spamu omeji pisanje, nisem pa jaz šef tega foruma, prav tako ne programer, ki bi to znal spraviti v kakšno skripto.
Citat:
Moti me prežvekovanje ene in iste slame v vsaki drugi temi v Čveku v zadnje pol leta. Isti osebki isti argumenti in isti nivo debate.
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Ne, nervira me vsebina postov. Količina Jest-ovih postov, ki jih napiše po različnih forumih je približno podobna in z veseljem preberem vsakega. Tvoji so redki takšni. Ubistvu so edini, ki se jih spomnim tisti iz teme tattoo.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Moti me prežvekovanje ene in iste slame v vsaki drugi temi v Čveku v zadnje pol leta. Isti osebki isti argumenti in isti nivo debate.
Si se vprašal zakaj?
Ker vedno znova in znova delajo probleme osebki iz juga in cigani. Prvo naredi kaj v tej smeri...
Aja, konec prejšnjega meseca so cigani v Šentjerneju na mrtvo pretepli domačina pa nisem objavil tega...
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Če si opazil, sta med naštetimi tudi Ateist in rajko2008, ki sta protagonista tudi v temah o RKC. Torej me ne moti samo pluvanje po Hrvatih. Moti me prežvekovanje ene in iste slame v vsaki drugi temi v Čveku v zadnje pol leta. Isti osebki isti argumenti in isti nivo debate.
V ternutni situaciji? Ja. Ker je neizbežno, da se omenjeni ne bi oglasili. To da se v eni dotični temi ŠE niso oglasili do zaklepa, še ne pomeni da se sploh ne bi.
Poleg tega pa je tudi tema bila zastavljena sovražno in je spodbujala k nestrpnosti. V primeru, ki ga je imel msenjur objaviš temo v Potovanjih in poveš izkušnjo. Besedo Hrvati lahko popolnoma izpustiš. Poveš, kater hotel, kaj se je zgodilo in odsvetuješ obisk tega hotela ali pa mogoče celo kraja. To je to.
Za tebe pa tako ali tako vemo, da ti grena jetra. In to je verjetno praktično edini razlog zakaj se sploh oglašaš v tej temi.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
To, da so se začele zaklepati teme, pa je daleč najmanj Devil kriv. Krivi so tisti, ki vedno znova in znova zasvinjajo takšno in drugačno temo, zaklepanje pa je posledica vsega tega.
Citat:
Kaj sem zdaj? Naci, čefur ali žabar, odločite se že
Citat:
Jaz bi bil takoj za to, da se določenemu uporabniku ob. floodu ali spamu omeji pisanje, nisem pa jaz šef tega foruma, prav tako ne programer, ki bi to znal spraviti v kakšno skripto.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
To, da so se začele zaklepati teme, pa je daleč najmanj Devil kriv. Krivi so tisti, ki vedno znova in znova zasvinjajo takšno in drugačno temo, zaklepanje pa je posledica vsega tega.
Končno se enkrat strinjava.
Človek objavi npr. da so cigani brutalno posilili 12 letno deklico, raznorazni hanžki pa začnejo svinjat da je to del njihove kulture.
Citat:
Lahko ja. Še četnika dodaj da ne bo kdo prikrajšan in naredi anketo. Bom glasoval.
Citat:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ampak saj zastopim; proti RKC = biti cool...proti HR = ban/zaklep/.... hmm..dvoličnost?
Ti nisi resen, reci da nisi no.
Moje mišljenje o enem ali drugem nima nikakršne povezave z zaklepom. Sem včasih rad rekel kakšno krepko tako čez RKC kot čez Hrvate, pa sem prišel do zaključka, da nima smisla pljuvati ne po enih ne po drugih, ker so oboji sami zase prepričani da so najboljši in je le njihov način tisti pravi način.
Nebi prav preveč o dvoličnosti, ker se ti zgleda ne sanja kakšno je moje mišlenje o Hrvatih oz. o Hrvaškem turizmu (hint. hodim v Grčijo oz. sem raje doma, kot da grem čez južno mejo)