ja... Sej drugač ni bila tale tema mišljena kot gonja proti TRD...
Jest osebno mislim, da so ateist in patriot res ekstrema, k sta sposobna zasvinjat vsako temo, ko le malo zadiši po tujcih. Sej nič ne rečem, sej lepo da sta tok domoljuba (sej sm jest tud), sam mislim, da se že preveč ponavljata. In sta postala dolgočasna in nadležna. In pomoje se noben ne boji resnice, kot imenujta funkcijo izkolpa uporabnika v topicu, sam pač mogoče se ne da vsakemu brat nesmiselnih, dolgočasnih in velikokrat neokusnih postov. Jest vsaj upam, da se je zato zaklenila tema Upgrade foruma. TRD, sorry, sam ubistvu je tvoja naloga, da ti brišeš njune poste, ker si ti moderator. Vidiš, če bi bila pa funkcija, da izklopiš uporabnika v temi, bi ti bilo pa to prišparano. In vsaki temi kjer se softi al pa ynos oglasita, takoj pade po njih en kup nacionalističnih očitkov od ateista in patriota. Sej smo že razčistili kdo je kdo, kdo je čefur, kdo je pa asimiliran južnjak, ipd... Ne vem, zakaj je to treba v vsaki temi omenjat in opisovat. Pač vsaka tema je zasvinjana! In zaklep ni rešitev, pač se odstrani zasvinjane uporabnike in to je to. Ker tema je lahko čisto uredu - na nekem nivoju. A&P pa ta nivo vztrajno zbijata!