Hm, moderatorji...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
V tem primeru nisem mislil nase. In nikoli se nisem obračal nate z razlogom, da bi mi kaj svetoval. Za to, so drugi userji.

Se pardoniram. Sem pogledal par strani tvojih sporočil pa vidim da se v resnih forumih ne oglašaš.
pozdrav.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Seveda je lepo opisal dogodek, ki se je zgodil v enem hotelu na Hrvaškem. Je*be*jo naj se pa vsi Hrvati a ne?
to je tko kot da so vsi duhovniki pedofili. zaradi par % pedofilov v njihovih vrstah ane?
ampak saj zastopim; proti RKC = biti cool...proti HR = ban/zaklep/.... hmm..dvoličnost?

lahko se tkole zmenimo: zaklep proti VSAKRŠNEMU pljuvanju drugačnih. torej: rkc, hrčki, južni, bosanci, albanci, srbi, cigani,...
ali pa: svi goli pa ko šta voli...

Citat:
Kar se mene tiče, so moderatorji še preveč popustljivi do osebkov kot so softi, Patriot, rajko2008, Ateist. Te ljudi bi bilo potrebno pospraviti iz foruma že pred enim mesecem. Drugega kakor podjebavati ne znajo in sploh nočejo početi (pa mi je Ateist celo že enkrat pomagal). Vse kar počnejo je, da širijo nestrpnost in ksenofobijo. Predvsem pa imajo poste na nivoju 7 letnega otroka. Čeprav vsi mislijo, da pišejo oh in sploh super vsebino.
in zaradi tega ker so ti osebki (koliko jih je? 5?) registrirani na forumu, potem je potrebno vsem uporabnikom prepovedat pisanje o hrčkih, bosancih, srbih, italianih, avstrijcih,...?

nimam nič proti, da se osebke, ki spam-ajo po forumu onemogoči, ampak zaklepanje tem samo zato, ker so v njih navedeni hrčki je pa adijo pamet...

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Mesec je napisan z razlogom.
tongue-1.gif

Hint: Poglej datum prijave enega izmed naštetih osebkov
grin1.gif

Ja seveda nekateri imamo čas za pisanje postov.Te mogoče nervira, da je toliko postv v tako kratkem času?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Na drugi del tvojega sporočila se ne oziram, ker vem, da dostikrat pomagam in svetujem, če le lahko, kar lahko marsikdo potrdi.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
in zaradi tega ker so ti osebki (koliko jih je? 5?) registrirani na forumu, potem je potrebno vsem uporabnikom prepovedat pisanje o hrčkih, bosancih, srbih, italianih, avstrijcih,....?

nimam nič proti da se osebke ki spam-ajo po forumu onemogoči...ampak zaklepanje tem samo zato ker so v njih navedeni hrčki je pa adijo pamet...

Jebat ga, morajo poslušat šefa. Nekateri uporabniki v primeru "ogroženosti" besno klikajo "Obvesti moderatorja", najbolj vneti pa pišejo privatna sporočila Žigi.
bonk.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Gladilec betice na koncu vsakega stavka. Da izraziš svojo imaginarno superiornost.

Nazadnje urejeno:

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Če si opazil, sta med naštetimi tudi Ateist in rajko2008, ki sta protagonista tudi v temah o RKC. Torej me ne moti samo pluvanje po Hrvatih. Moti me prežvekovanje ene in iste slame v vsaki drugi temi v Čveku v zadnje pol leta. Isti osebki isti argumenti in isti nivo debate.

V ternutni situaciji? Ja. Ker je neizbežno, da se omenjeni ne bi oglasili. To da se v eni dotični temi ŠE niso oglasili do zaklepa, še ne pomeni da se sploh ne bi.
Poleg tega pa je tudi tema bila zastavljena sovražno in je spodbujala k nestrpnosti. V primeru, ki ga je imel msenjur objaviš temo v Potovanjih in poveš izkušnjo. Besedo Hrvati lahko popolnoma izpustiš. Poveš, kater hotel, kaj se je zgodilo in odsvetuješ obisk tega hotela ali pa mogoče celo kraja. To je to.

Za tebe pa tako ali tako vemo, da ti gre
evil.gif
na jetra. In to je verjetno praktično edini razlog zakaj se sploh oglašaš v tej temi.

Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ampak saj zastopim; proti RKC = biti cool...proti HR = ban/zaklep/.... hmm..dvoličnost?

Ti nisi resen, reci da nisi no.

Moje mišljenje o enem ali drugem nima nikakršne povezave z zaklepom. Sem včasih rad rekel kakšno krepko tako čez RKC kot čez Hrvate, pa sem prišel do zaključka, da nima smisla pljuvati ne po enih ne po drugih, ker so oboji sami zase prepričani da so najboljši in je le njihov način tisti pravi način.

Nebi prav preveč o dvoličnosti, ker se ti zgleda ne sanja kakšno je moje mišlenje o Hrvatih oz. o Hrvaškem turizmu (hint. hodim v Grčijo oz. sem raje doma, kot da grem čez južno mejo)

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
ja... Sej drugač ni bila tale tema mišljena kot gonja proti TRD...

Jest osebno mislim, da so ateist in patriot res ekstrema, k sta sposobna zasvinjat vsako temo, ko le malo zadiši po tujcih. Sej nič ne rečem, sej lepo da sta tok domoljuba (sej sm jest tud), sam mislim, da se že preveč ponavljata. In sta postala dolgočasna in nadležna. In pomoje se noben ne boji resnice, kot imenujta funkcijo izkolpa uporabnika v topicu, sam pač mogoče se ne da vsakemu brat nesmiselnih, dolgočasnih in velikokrat neokusnih postov. Jest vsaj upam, da se je zato zaklenila tema Upgrade foruma. TRD, sorry, sam ubistvu je tvoja naloga, da ti brišeš njune poste, ker si ti moderator. Vidiš, če bi bila pa funkcija, da izklopiš uporabnika v temi, bi ti bilo pa to prišparano. In vsaki temi kjer se softi al pa ynos oglasita, takoj pade po njih en kup nacionalističnih očitkov od ateista in patriota. Sej smo že razčistili kdo je kdo, kdo je čefur, kdo je pa asimiliran južnjak, ipd... Ne vem, zakaj je to treba v vsaki temi omenjat in opisovat. Pač vsaka tema je zasvinjana! In zaklep ni rešitev, pač se odstrani zasvinjane uporabnike in to je to. Ker tema je lahko čisto uredu - na nekem nivoju. A&P pa ta nivo vztrajno zbijata!

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Če si opazil, sta med naštetimi tudi Ateist in rajko2008, ki sta protagonista tudi v temah o RKC . Torej me ne moti samo pluvanje po Hrvatih. Moti me prežvekovanje ene in iste slame v vsaki drugi temi v Čveku v zadnje pol leta. Isti osebki isti argumenti in isti nivo debate.

V ternutni situaciji? Ja. Ker je neizbežno, da se omenjeni ne bi oglasili. To da se v eni dotični temi ŠE niso oglasili do zaklepa, še ne pomeni da se sploh ne bi.
Poleg tega pa je tudi tema bila zastavljena sovražno in je spodbujala k nestrpnosti. V primeru, ki ga je imel msenjur objaviš temo v Potovanjih in poveš izkušnjo. Besedo Hrvati lahko popolnoma izpustiš. Poveš, kater hotel, kaj se je zgodilo in odsvetuješ obisk tega hotela ali pa mogoče celo kraja. To je to.

Za tebe pa tako ali tako vemo, da ti gre
evil.gif
na jetra. In to je verjetno praktično edini razlog zakaj se sploh oglašaš v tej temi.

Zakaj misliš tako?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tudi sam se imam za patriota in domoljuba, ampak to presega že vse meje.

Ne bom apriori tolkel, čez južnjake, jih imam precej med kolegi in kolegicami in dam roko lahko v ogenj za njih. Če je človek O.K. ni važno od kod je.
Poznam tudi precej hinavskih, škodoželjnih slovenskih kerlcev.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
ksz..

Sreco, da imate Red devila za moda v tem koticku, resno
wink-1.gif

Kdo drug definitivno ne bi imel potrpljenja jebat se v vsaki drugi temi z ruknenimi osebki, ki hocejo vsako temo sprementi v anticefur (oh kako ste nedolzni in samo komentirate in nikakor ne provocirate vase pripetljaje na Hrvaskem, k'nede?) shode.

Get a fakin lajf.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
bolj pred 1 letom kot mesecem. res je, devil in co. so preveš pussy do teh drekačev. Se mi zdi da se tudi tu nadaljuje politika iz suxa...čim več postov, če so samo smetenje pa tudi prav

Ne suxu se tako sranje ne tolerira. Raje 50x manj postov, kot 50x več pa zasvinjan forum.

To, da so se začele zaklepati teme, pa je daleč najmanj Devil kriv. Krivi so tisti, ki vedno znova in znova zasvinjajo takšno in drugačno temo, zaklepanje pa je posledica vsega tega.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.