Hm, moderatorji...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Primitiven paranoičen ksenofob
hysterical-1.gif

Ja to sem jaz, zdej te bom banal, zbrisal in ozmerjal.

Banaj tudi tiste, ki zagovarjajo čefurjad in kritizirajo Slovenijo.
Ne pa samo nas kateri zagovarjamo svojo državo in kritiziramo mekane.

s5 se strinjam

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
V tem primeru nisem mislil nase. In nikoli se nisem obračal nate z razlogom, da bi mi kaj svetoval. Za to, so drugi userji.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
daj nehaj se repenčit. vsi mrzci vsega povprek so dobili svojo VIP temo. kaj bi še rad? forum je zaradi par drekačev postal pravo smetišče in prav je da svoj drek puščajo v svoji temi

enkrat za spremembo si vsaj eno stvar oglej predno začneš pametovat. DrDaco je lepo opisal dogodek ki ga je imel na hrvaškem.
Če je že kdo začel smetiti v tisti temi, je bil to Kinimod.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ja smetima pa samo jaz in patriot, ki sploh v tej temi JVM HRVATI nisma sodelovala in zaradi tega je nastala ta tema Hm, moderatorji...
evil.gif
je zaklenil tema zato, ker bi naj smetila midva z patriotom niti blizu teme me ni bilo.

Smetit so pa začeli verjetno čefurji v temi JVM HRVATI.
Ko pa smetijo čefurji in njim podobni pa ni nič narobe?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne bodi pristranski. Prva, ki mi pride na pamet - TRD je zaklenil Softijevo temo upgrade foruma.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Forum je poln kozlanja čez hrvate, čefurje,... in prav je da je to združeno v eno temo, v kateri lahko "domoljubi" sproščajo svoje frustracije

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Že v štartu je bila zrela za rigl čez obesit. A moram ponavljat zakaj jo je zaklenil?

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Seveda je lepo opisal dogodek, ki se je zgodil v enem hotelu na Hrvaškem. Je*be*jo naj se pa vsi Hrvati a ne?

Kar se mene tiče, so moderatorji še preveč popustljivi do osebkov kot so softi, Patriot, rajko2008, Ateist. Te ljudi bi bilo potrebno pospraviti iz foruma že pred enim mesecem. Drugega kakor podjebavati ne znajo in sploh nočejo početi (pa mi je Ateist celo že enkrat pomagal). Vse kar počnejo je, da širijo nestrpnost in ksenofobijo. Predvsem pa imajo poste na nivoju 7 letnega otroka. Čeprav vsi mislijo, da pišejo oh in sploh super vsebino.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Že v štartu je bila zrela za rigl čez obesit. A moram ponavljat zakaj jo je zaklenil?

Ne razumem zakaj je bila tema JVM Hrvati za zaklenit?

Saj je človek le opislal doživetje pri Hrvatih

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
bolj pred 1 letom kot mesecem. res je, devil in co. so preveš pussy do teh drekačev. Se mi zdi da se tudi tu nadaljuje politika iz suxa...čim več postov, če so samo smetenje pa tudi prav

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Seveda je lepo opisal dogodek, ki se je zgodil v enem hotelu na Hrvaškem. Je*be*jo naj se pa vsi Hrvati a ne?

Kar se mene tiče, so moderatorji še preveč popustljivi do osebkov kot so softi, Patriot, rajko2008, Ateist. Te ljudi bi bilo potrebno pospraviti iz foruma že pred enim mesecem. Drugega kakor podjebavati ne znajo in sploh nočejo početi (pa mi je Ateist celo že enkrat pomagal). Vse kar počnejo je, da širijo nestrpnost in ksenofobijo. Predvsem pa imajo poste na nivoju 7 letnega otroka. Čeprav vsi mislijo, da pišejo oh in sploh super vsebino.

No grube386 si vsaj odkrit in poveš kdo vse širi nestrpnost, da nisma edina s patriotom. Ampak, ko eden čefurček širi nestrpnost pa normalno, da nebomo tiho. Mislim, da čefurji so lahko srečni, da tukaj živijo in niti pomislit ne bi smeli za širjenje nestrpnosti.

Saj veš beseda, da besedo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.