Hm, moderatorji...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ne vidim nobene razlike med nestrpnostjo.
Jaz sem nestrpen do čefurej red devil je pa nestrpen do slovenskih domoljubov.

In kakšna je razlika v nestrpnosti?

še en, ki misli da zagovarjam Hrvate.
hysterical-1.gif
Fantje ne se hecat...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Še posebej tvoji alterji so na to opozarjal. Jaz ga podpiram, ni pristranski, ampak razumen. Začel je zaklepat teme, ki so na ta ali oni način namenjene zgolj izjebavanaju protivnika. Pa naj bodo to "oni" ali pa "vi".

Ja ker sem objavil posnetek kateri prikazuje načrte islama v eu in sem fasal ban. In to je za moje pojme pristransko.

Jaz pa ker sem dokazal da je pol primerov kaznivih dejanj na ljubljanskem sodišču povzročeno s strani južnjakov.
priden.gif

Glede tega imata izrojen pogled na svet. Ja ql je, cel vesoljni forum pozna vajino razmišljanje.
Ampak dejstvo je, da drugega, kot vseskozi gonit eno in isto ne znata. Lepo, bi bilo, če bi kdaj npr. kak pameten nasvet komu dala, ne pa jebanje na prvo žogo. Ateist ima od 1040 prispevkov 1000 nacionalističnih.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
glede na mojo preteklost z moderatorji tuki, lahko rečm da je
evil.gif
med bolj prisebnimi tuki

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
hysterical-1.gif
Fantje ne se hecat...

me ne zanima ali jih zagovarjaš ali ne. BMK kaj ti osebno misliš. Preprečevanje odpiranja tem ki kakorkoli omenjajo KATEREKOLI sosede, pa je ksenofobično dejanje.

če ateist ali pa patriot (za)svinjata temo s posti, ki nikakor niso povezani s temo, jih pač briši in opozori. Zaklepanja teme pa samo pokažejo na tvojo primitivnost in paranojo.

in da vse kaže na to, da si en navaden ksenofob je to, da v temi "Naši dragi Hrvatje... J.V.M. " uporabnik Patriot ali Ateist sploh nista bila prisotna.

sieg heil
180px-Bundesarchiv_Bild_102-04481B%2C_Berlin%2C_Maifeier_auf_dem_Tempelhofer_Feld.jpg

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Kje so pa tebe učili da je domoljub sovražnik drugega?

Hočeš reč da je bil Maister po 1918 prijatelj Avstrijcev?

Komandant Stane je tud verjetno s kakim SS oficirjem hodil skupaj na pir.

S tem da je prvi svoje domoljubje plačal z zgodnjo penzijo, drugi pa z življenjem.
roza.gif

Glej, če nimam pravice vsaj opozarjali da je tu Slovenija in ne Srbija do Tokia in podobna sranja, spokam.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
hysterical-1.gif
Fantje ne se hecat...

me ne zanima ali jih zagovarjaš ali ne. BMK kaj ti osebno misliš. Preprečevanje odpiranja tem ki kakorkoli omenjajo KATEREKOLI sosede, pa je ksenofobično dejanje.

če ateist ali pa patriot (za)svinjata temo s posti, ki nikakor niso povezani s temo, jih pač briši in opozori. Zaklepanja teme pa samo pokažejo na tvojo primitivnost in paranojo.

in da vse kaže na to, da si en navaden ksenofob je to, da v temi "Naši dragi Hrvatje... J.V.M. " uporabnik Patriot ali Ateist sploh nista bila prisotna.

zeig heil
180px-Bundesarchiv_Bild_102-04481B%2C_Berlin%2C_Maifeier_auf_dem_Tempelhofer_Feld.jpg

Seveda nisma bila prisotna, midva sma samo izgovor za njegovo zagovarjanje čefurjadi.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Primitiven paranoičen ksenofob
hysterical-1.gif

Ja to sem jaz, zdej te bom banal, zbrisal in ozmerjal.

nebi bil čisto nič presenečen
smirk-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
daj nehaj se repenčit. vsi mrzci vsega povprek so dobili svojo VIP temo. kaj bi še rad? forum je zaradi par drekačev postal pravo smetišče in prav je da svoj drek puščajo v svoji temi

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
jst pa sovražim Aksentijeviča..če ga srečam v štacuni, bi mu najraje zabriso paradajz v faco
shocked-1.gif

Si pač tipičen slovenski ksenofob.

Daj št. TRR da ti nakažem za kilo paradajza.
evil.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Primitiven paranoičen ksenofob
hysterical-1.gif

Ja to sem jaz, zdej te bom banal, zbrisal in ozmerjal.

Banaj tudi tiste, ki zagovarjajo čefurjad in kritizirajo Slovenijo.
Ne pa samo nas kateri zagovarjamo svojo državo in kritiziramo mekane.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Lepo, bi bilo, če bi kdaj npr. kak pameten nasvet komu dala, ne pa jebanje na prvo žogo.

Očitno še nisi zastavil vprašanja, ki bi zahtevalo pameten odgovor.
priden.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.