Hm, moderatorji...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
hvala za odgovor.

mah sej ne verjamem da imata tale dva tako željo alterje delat. Sej to tud verjetno ni tok enostavno (ali je?). Pa vseeno, kaj vas pa stane, tako scripto narest? 1 urca? 2? al pa kakšen c/p iz kakšnega drugega foruma... Probat ni greh!

Zihr je kakšna rešitev... mora bit! Ker tole je že too much vse skupaj...
tongue-1.gif

Kakšno naključje, da se je z vsakim dymler ipd. uporabnikom, ki sem ga banal našel nov uporabnik z vsebinsko enakimi posti. Res naključje, kaj takega pa še ne. En alter my ass. Ta nick Ateist je že sedmi alter nekega XY odstreljenega uporabnika. Sicer ti pa ne tega ne moremo dokazati in ostaja pri tem.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Kakšno naključje, da se je z vsakim dymler ipd. uporabnikom, ki sem ga banal našel nov uporabnik z vsebinsko enakimi posti. Res naključje, kaj takega pa še ne. En alter my ass. Ta nick Ateist je že sedmi alter nekega XY odstreljenega uporabnika. Sicer ti pa ne tega ne moremo dokazati in ostaja pri tem.

Ne moj alter ji bil eden in edini ciganskireddevil in vztrajam pri tem.
In na vse zadnje bi ti tudi povedal, da sem imel več alterjev. Še za tega enega sem bil kaznovan, ker nisem prikrival, da je moj.

Drugače pa verjemi, da jaz ne bom začel smetit prvi, ko pa začnejo to počenjat čefurji mi pa dvigne dekl.

Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
mah sej ne verjamem da imata tale dva tako željo alterje delat.

V sili hudič muhe žre.

Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Sej to tud verjetno ni tok enostavno (ali je?).

Še lažje.

Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Pa vseeno, kaj vas pa stane, tako scripto narest? 1 urca? 2? al pa kakšen c/p iz kakšnega drugega foruma... Probat ni greh! Zihr je kakšna rešitev... mora bit! Ker tole je že too much vse skupaj...
tongue-1.gif

Nič ne stane, nucalo bo pa ravno toliko 0. Vsaj jaz mislim, da nimaš nikakršnega oprijema. Nick je drug, IP je drug, mail je drug, uporabnik je isti.

Rešitev je read only forum in posebej določen dostop do vsakega podforuma. Se pravi novinec ima samo dostop do npr. spam kotička, po npr. 100 postih se pa odloči, je uporabnik zrel za forum ali ne. Če ne drugega, ko se ga odstreli ima alternick spet samo read in spamkotiček privilegije. Problem je da se veliko uporabnikov registrira ker imajo nek problem in bi radi povprašali po mnenju - takoj. Ne čez 1 mesec ko bodo imeli 100 postov.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ko se bomo začeli uporabniki alterja kontrolirano obnašat nacionalisti, rasisti, verski ekstremisti,čefurji,antičefurji.
Na tem forumu več ne bo zasmeteno zato red devil moreš apelirat na vse nestrpne tudi ti si nestrpen do nas kateri smo pač bolj nacionalno usmerjeni.

In, ko te nestrpnosti ne bo se ne boste rabili ubadat z različnimi ukrepi,alterji,bani, itd.
In mislim, da enkrat bi se lahko pametno pogovorili.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
jah to je res ja... Tale read only forum je bz....

ja pol pa ne vem... Vidiš takle odgovor bi lahko že takrat napisal, pa ne bi bilo tega topica sploh!
smile-1.gif

ja pol sploh ni rešitve očitno? najbolje ignorirat njihove poste in to je to???

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Ko se bomo začeli uporabniki alterja kontrolirano obnašat nacionalisti, rasisti, verski ekstremisti,čefurji,antičefurji.
Na tem forumu več ne bo zasmeteno zato red devil moreš apelirat na vse nestrpne tudi ti si nestrpen do nas kateri smo pač bolj nacionalno usmerjeni.

In, ko te nestrpnosti ne bo se ne boste rabili ubadat z različnimi ukrepi,alterji,bani, itd.

in to boš spet ti odločal, kdo se "kontrolirano" obnaša in kdo ne???

V zadnjem času nisem opazil nobene teme o čefurjih, kjer bi jih kdo zagovarjal, sam tvojih naci postov je pa povsod polno?

In tud če smo iskreni, so vse teme že v osnovi napisane proti (cerkvi, hrvatom, čefurjem, muslimanom, ipd), vi/mi potem še malo pihnemo na ogenj, potem se pa oglasi tistih nekaj zagovornikov, in pol se začne... Še nisem videl teme "Cerkev je zakon", "Krščanstvo je najboljše!", "Čefurji so zakon", "Muslimani so najboljši!"... Tko da ne vem, od kje ti, da tok hudo smetijo?

In ok, sej take teme so narejene za provokacijo, sam če pa začneš s temi tvojimi forami v prav vsaki temi, kjer se omenja druge, je pa moteče. A razumeš? v avtomobilizmu imaš eno temo o hrvatih. glej da jo ne zamudiš!

pa brez zamere.

in kdo je tuki najbl nestrpen? ti pa ateist. Softi pa ynos se vama umikata, vidva pa hodita za njima in jima težita v vseh postih...
Najbolje da naredijo še en podforum "Za strpne" in "Nestrpne". V nestrpnih bosta vidva glavna. V strpnih pa vsi ostali.

In ja. Lahko bi se enkrat že pogovoril. Sm mislu da ste se že zmenil enkrat v eni drugi temi...

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jah to je res ja... Tale read only forum je bz....

ja pol pa ne vem... Vidiš takle odgovor bi lahko že takrat napisal, pa ne bi bilo tega topica sploh!
smile-1.gif

ja pol sploh ni rešitve očitno? najbolje ignorirat njihove poste in to je to???

je rešitev

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
ja k jo nočeš javno povedat....

kaj pa če bi imel avtor topica pravico ven brisat, kar mu nekdo nasreje notr?

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja k jo nočeš javno povedat....

nočem javno povedat, kar pa ne pomeni da je nisem povedal
wink-1.gif

eno funkcijo ki bi jo lahko uporabli je funkcija "spam pošte" ki jo uporablja google
grin1.gif

ko neko določeno število uporabnikov označi nekoga da je spammer v nekem kotičku, le ta postane neviden za vse uporabnike.
lahko si ga potem vsak po svoje odkljuka da ga želi spremljat in postane zanj viden...ostalim pa ne...

samo ena mala idejca...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

dovolj bi blo, da tisti post ki se označi s spemom, da ga modi zbrišejo.... ampak oni ponavadi kar celotno temo zaklenejo

sicer pa imaš prav... pa pomoje bi blo simpl za naredit tudi
smile-1.gif

če avtor teme klikne na določenem postu na spam ikonico, se to sporočilo zbriše....
klko pa je v tem programiranja? trije if stavki mogoče?
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:

in to boš spet ti odločal, kdo se "kontrolirano" obnaša in kdo ne???

V zadnjem času nisem opazil nobene teme o čefurjih, kjer bi jih kdo zagovarjal, sam tvojih naci postov je pa povsod polno?

In tud če smo iskreni, so vse teme že v osnovi napisane proti (cerkvi, hrvatom, čefurjem, muslimanom, ipd), vi/mi potem še malo pihnemo na ogenj, potem se pa oglasi tistih nekaj zagovornikov, in pol se začne... Še nisem videl teme "Cerkev je zakon", "Krščanstvo je najboljše!", "Čefurji so zakon", "Muslimani so najboljši!"... Tko da ne vem, od kje ti, da tok hudo smetijo?

In ok, sej take teme so narejene za provokacijo, sam če pa začneš s temi tvojimi forami v prav vsaki temi, kjer se omenja druge, je pa moteče. A razumeš? v avtomobilizmu imaš eno temo o hrvatih. glej da jo ne zamudiš!

pa brez zamere.

in kdo je tuki najbl nestrpen? ti pa ateist. Softi pa ynos se vama umikata, vidva pa hodita za njima in jima težita v vseh postih...
Najbolje da naredijo še en podforum "Za strpne" in "Nestrpne". V nestrpnih bosta vidva glavna. V strpnih pa vsi ostali.

In ja. Lahko bi se enkrat že pogovoril. Sm mislu da ste se že zmenil enkrat v eni drugi temi...

Kje pa si videl, da v vsaki temi se omenja zgoraj navedene?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
ja ti kr zmeri najdeš kakšno povezavo al pa kej da je v zvezi z njimi, in da jih lahko pol zafrkavaš!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.