Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Rešitev je read only forum in posebej določen dostop do vsakega podforuma. Se pravi novinec ima samo dostop do npr. spam kotička, po npr. 100 postih se pa odloči, je uporabnik zrel za forum ali ne. Če ne drugega, ko se ga odstreli ima alternick spet samo read in spamkotiček privilegije. Problem je da se veliko uporabnikov registrira ker imajo nek problem in bi radi povprašali po mnenju - takoj. Ne čez 1 mesec ko bodo imeli 100 postov.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Dobivaš Don_Corleone sindrom.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da se še jaz oglasim
ateist je alter nekoga, ki mu je fino dražit. ko sem se namreč umaknil, je hudič začel pisarit PM. ne vem, ali vživa v zajebavanju z mano in je pozabil, da sva prešla vse meje, ali je pa bolan. prej bi rekel, da to prvo.
hecno s eje zajebavat, sploh v smapu, pa tudi drugod, kejr so butasta vprašanja, hecno je mtl piknt, k točno vidim kak fris ima k bere, sam ni pa več okusno tole nacionalno srat po celem forumu. en pregovor pravi: ljudi smo, ne srbi. dogovorit æemo se . sam enim ne klikne, pa da ga jebe-š.
se mi zdi, d abi res morali malo poskrbeti za t anaš forum, če želimo voziti naprej kvalitetno in ne kot sux.
s tem psotom se obvezujem, da se ne bom pustil izzvati tistim, vašim, njihovim.. bom pa poskušal biti tudi bolj čitljiv. včasim me matra tipkovnica, včasih vista (a to še komu žre črke), navečkrat pa nimam cajta za post, moram pa stegnt gobc. velikokrat se pa zatipkam, kar je pri meni povsem normalno. office ma zato svetovno črkovanje.
rd vas ma, vaš softi
BTW
TRD je the red devil in ne neka kvazi fora na mekani?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sem reku, da je pregovor, ne moje mnenje.
kaj si mislim o srbih pa raje pustiva, ker je forum že poln imaginarnih misli o slovencih, na katere mi ti odgovarjaš v real time z obvezno vsebino 'bosanc', 'čefur'.
Za Visto, no ja, si sam krivCitat:
Uporabnik softi pravi:
včasim me matra tipkovnica, včasih vista (a to še komu žre črke), navečkrat pa nimam cajta za post, moram pa stegnt gobc. velikokrat se pa zatipkam, kar je pri meni povsem normalno. office ma zato svetovno črkovanje.