Hm, moderatorji...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.131
68
48
123
Joker forum ima razne grupe, ki imajo na gnojišču svoje podforume, do katerih druge grupe nimajo dostopa. Tako bi lahko imel ateist svojo grupo, pisal bi pa lahko le tja (da nadgradimo funkcionalost).

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Joker forum ima razne grupe, ki imajo na gnojišču svoje podforume, do katerih druge grupe nimajo dostopa. Tako bi lahko imel ateist svojo grupo, pisal bi pa lahko le tja (da nadgradimo funkcionalost).

Ti misliš, da si kaj boljši tudi ti rabiš kakšno gnojišče in podforum brez skrbi.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
ksz

Dejte mu svojo temo. Žlajfa je tud težil 100 na uro, pol ko je dobil svojo temo, je pa hiter zgubil veselje.
Al pa že obstoječo preimenujte v "Žlajfa in Ateist razglabljata".
smirk-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
a je to mogoče? zadnjih 8 postov softia in ateista na neko drugo temo kot nacionalnost???!!! In to v normalnem tonu???!!!

Mislim, da sem začutil celo nekaj prijaznosti???!!!

shocked-1.gif

aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
ksz

Dejte mu svojo temo. Žlajfa je tud težil 100 na uro, pol ko je dobil svojo temo, je pa hiter zgubil veselje.
Al pa že obstoječo preimenujte v "Žlajfa in Ateist razglabljata".
smirk-1.gif

Lahko bi imeli temo ( mhmm se briga za druge) in tam bi lahko napisal vse svoje predloge.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a je to mogoče? zadnjih 8 postov softia in ateista na neko drugo temo kot nacionalnost???!!! In to v normalnem tonu???!!!

Mislim, da sem začutil celo nekaj prijaznosti???!!!

shocked-1.gif

aplauz.gif

Ja seveda gre, če se hoče.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vse.

sedaj sem na visti. prijava v msn je uspela v drugo. je požrlo tri črke v imenu, v alter v prvo.

mogoče zato, ekr vse te zadeve zaženem takoj k se pc pobere. sam ie odpiram pa večkrat in tudi vedno začnem pisat. pa mi recimo napiše 'fti' v nick.

mogoče prehitro skočim v ie, še preden se naloži? sam zakaj mi potem vmes 'drka'.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Še nisem videl teme "Cerkev je zakon", "Krščanstvo je najboljše!", "Čefurji so zakon", "Muslimani so najboljši!"... Tko da ne vem, od kje ti, da tok hudo smetijo?

Za te reči imaš RKC forum, index.hr, bošnjaški forum ipd.
roza.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Drugače pa, Admini pogledajo kdo mu je vse dal 5* pa zožajo kandidate za alterja na 2,3 osebe.

Verjetno si jih nisem sam daval in kaj sedaj tebi ni jasno okoli zvezdic?
Da jih imam enako kot ti in čisti drugače razmišljam.
cheer.gif

Pa še vedno si obseden s temi tvojimi titulam ne morem verjet.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
ja sej pravim, a si kdaj zasledil take topice tukaj? jest jih nisem. Je pa veliko postov k so napisani kontra.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
ne fora je, ker je tema čist nekaj drugega, kot religija, nacionalnost, pa vidva padeta not, pa prej ali slej začneta s temi "zaljivkami"...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Zanimivo, da so se patrijot, atejist in ares prepoznali...

zanimivo je to, da mene daješ zraven...
no, pa da ti bom prihranil delo z mojim spamom, se bom raje kar poslovil od foruma. Arrivederci.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.