Hadova izkušnja z Oplnom

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Tema je pod avtomobilzmom in ne čvekom. Meni je vseen kaj si mislite o Hadu. Pravim samo da je to kar se je zgodilo nevarno. Ne glede kdo je za volanom.
Si predstavljate da je za Hadom en [cenzura] kot vi tu gor. Nek živčn nasilnež z BMWjem , ki vozi 1 m za ritjo.

Ja kaj bi pa bilo? saj ni obstal na mestu, samo nehal je vzdrževat hitrost, če jaz prav tista čreva zgoraj razumem.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.660
113
Citat:
Si predstavljate da je za Hadom en [cenzura] kot vi tu gor. Nek živčn nasilnež z BMWjem , ki vozi 1 m za ritjo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.078
11.174
113
seveda je nevarno, kaj pa ko ti gumo ftrga na prehitevalnem? kaj pa to? ali pa ti bat pogleda iz bloka? ali pa te tovornjak izsili itd..šit se zgodi.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Meni se je to na laguni vsaj enkrat na leto zgodilo
smile-1.gif

SO WHAT

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Tema je pod avtomobilzmom in ne čvekom. Meni je vseen kaj si mislite o Hadu. Pravim samo da je to kar se je zgodilo nevarno. Ne glede kdo je za volanom.

Ja kaj bi pa bilo? saj ni obstal na mestu, samo nehal je vzdrževat hitrost, če jaz prav tista čreva zgoraj razumem.

Pač kot da si spustu gas in to je to, nič posebnega. Se strinjam da ni dober občutek,ampak ni pa to nevem kakšna panika,mislim da je veliko huje če ti npr. guma se odpelje stran,odpovejo zavore, ostane volan v roki,etc...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.103
1.278
113
42
Dobr sej vi pa tudi niste s komentarji nič boljši od Hada. Kr kupte si tole Opelico.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.096
113
Vsako vozilo se lahko pokvari. Poznam kar nekaj ljudi, ki jim reno dobro služi, poznam pa tudi enega, ki mu je ravno na avtocesti šla turbinca in še kaj, kar ji sledi. Pa tudi dva, ki se jima je to naredilo celo na VW uberwagen mašini. Dvomim, da so ti lahko ostali na levem pasu s 150 km/h. Vsa ta vozila so bila relativno mlada (do kakih 6 let, eno pa manj kot leto) in vsi so bili prvi lastniki. Niso pa pisali bloga...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.078
11.174
113
lepo, da se je pa prej 2 leti vozil z zjebanim ležajem pa namerno nisi napisal?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
lepo, da se je pa prej 2 leti vozil z zjebanim ležajem pa namerno nisi napisal?

A res?A ga poznaš al si bil zraven?

Ležaj ni tulil nič,ker bi ga zamenjal,pa je bil prvi lastnik avta,redno servisiran,pa ni nič jokal,ampak poklical vleko in dal avto na servis.

jello

Guru
22. sep 2008
10.280
3.906
113
To kar se mu je zgodilo je "shit happens", lahko bi mu tudi zmanjkalo bencina, počila guma,.....se dogaja tudi boljšim, samo bmw-je v poletni sezoni poglej.
grin1.gif

Drugo pa je ko gre poleg tega še 10 stvari narobe. Meni je recimo dve leti stara vectra ribnila na delu avtoceste kjer je bil odprt samo en pas (dva sta bila zaprta zaradi del), prvi za mano je še uspel ustavit, terenec za njim pa ne in je šlo vse v maloro. Na koncu si pa ves srečen da se je to zgodilo še preden ti je uspelo stopit iz avta (ob tem da imaš razbit avto, zariban motor,.....v mojem primeru jo je avto še dobro odnesel ker je bila zadaj prikolica, ki je bila pa seveda usuta).

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Meni je cca. 5 let nazaj pri 190km/h na prehitevalnem pasu odprlo prednjo levo gumo po 3/4 notranjega oboda. Avto je sunkovito potegnilo v levo proti ograji. K sreči se je dobro končalo, je pa šlo v milimetre.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
ksz

Ok, ampak tako invaziven sistem... če je že tako pameten, da ve da je ukraden, naj vsaj počaka da ima avto primerno majhno hitrost ali celo ko stoji. Take male finese se mi zdi, da Oplu niso nikoli šle od rok.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

Ko sem prebral celo temo, sem ugotovil, da nekateri mešate jabolka in hruške. Navedli ste kup okvar, ki niti približno niso podobne Hadovemu primeru z Astro GTC. To kar se je dogodilo Hadu se enostavno ne sme dogajati. Očitno ima Opel totalno zanič SW v svojih avtomobilih. Tako nestestiran avto sploh nebi smel iti na trg. Očitno je zatajilo preverjanje SW-ja. Pri Hadu gre za sistemsko napako v SW-ju, to je tako kot bi imela cela serija avtomobilov napako na motorju. Zaradi enega takega primera, bi moral odgovoren proizvajalec odpoklicati vsa vozila na katerih se lahko pojavi taka napaka.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Kako pa vemo, da se mu je to res zgodilo? Rekel je tudi, da je vozil 150kmh, če je res, bi moral fasta kazen, pa je "ovca" nakazoval, da je morda malce prenapihnil hitrost. Morda je prenapihnil tudi to njegovo zgodbo.