Hadova izkušnja z Oplnom

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Potem pa očitno slabo bereš ... nič novega sicer.
smirk-1.gif

Ne vem sicer, česa nisem pravilno prebral ??

Meni se zdi zadeva resna (če seveda res ne gre za nakladanje s strani Hada) in edino primerno bi bilo vpoklicat vozila na pregled (kaj pa, če je res SW napaka?).

Sicer pa vem, da je tole Alter in tule vsi vse veste. Še posebej se to pokaže pri nesrečah, kot je bila balonarska, kjer se je več ali manj nabijalo o tem, koliko nepravilnosti je bilo ... seveda po nesreči. In, če ima Had slučajno prav in ni nabijal, bo slej, ko prej prišlo do nesreče in potem bo Alter PONOVNO poln nasvetov kaj in kako. Seveda ponovno PO nesreči ...

Če si moderator te teme in če veliko veš o tem, še ne pomeni, da imaš vedno prav. v tem primeru Slovenet niti malo ni udaril mimo.
Ali kaj?

In še zadnjič: če je vse res, kar je napisal Had ... če ne, je tema itak za v koš

V čem je moje mnenje nekompatibilno s Slovenetovim?
confused-1.gif

To, da sem moderator nima nobene veze, pač pa da imam praktične izkušnje in teoretično znanje o zanesljivosti računalniških/elektronskih sistemov.

Če si opazil, se (za razliko od mnogih) ne vtikujem v teme, kjer nisem strokovno podkovan, tako da ne vem zakaj vlačiš balonarsko nesrečo sem not.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Tako rumen blog, tako beden uporabnik, itd... pa vsi ga očitno berete ker ste tolk na tekočem.
rolleyes-1.gif

Jaz se ga spomnim edino iz časa mobisuxa. Pač en izmed mnogih nakladačev.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Aha, potem pa se v tem postu javno opravičujem tebi, ker sem te pač narobe razumel.

Torej lahko napišem: edina, ki sta v celotnem topiku zadela temo, sta bila Slovenet in C&B !

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.290
7.056
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Malo zalaufaj Google..., sploh ni edini s tem problemom

Ne najde google nič, ali pa se mi ni dalo iskati tako podrobno. Je pa bil en link do tujega foruma v tej temi, do nekoga s podobnim problemom, a takrat je avto bil na mestu, torej se ni človek peljal z njim. Kar je pa daleč od "hadovega problema"

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Aha, potem pa se v tem postu javno opravičujem tebi, ker sem te pač narobe razumel.

Torej lahko napišem: edina, ki sta v celotnem topiku zadela temo, sta bila Slovenet in C&B !
Kaj pa jaz?
smirk-1.gif