a lej no....ne vem.... upam, da se ne delaš norca al kaj? Spečt karkoli težje od dveh kil pa debelejše od ajd..... nad 7 cm s kostjo pa smo zmenjeni. Pa to bi še šlo pr ta hudih steakih in mogoče tud kremenatlih, sam more bit že taka rešetka, kot npr. v Toskani, da dvigneš po začetnem zapekanju na mal višji nivo, pa meso je treba lepo fino mazat, pa ne sme bit zunaj premraz, pa ne sme pihat preveč in tako dalje. Sej se da marsikej narest, noben ne zanika....sam ne pol kle limat slik od žara s tenkimi kremenatli gor pa se kregat kaj se da in kaj ne. Pa kremenatli so zakon, da se razumemo.....
Moje bolj izredne peke do zdaj na Webru oz. pod Webrovim pokrovom(bistveno za razumevanje):
orada od 2.5 kg, 5kg kos reber, 8kg sv. plečka s kostjo, cel piščanec, zdej pa še mal komedije.....blitva s kropirjem izpod žara in zraven pečena jajca na oko izpod žara, pa pizza, kruh in štrudel, polet je vroče pa nimam klime.....zato pečem zunaj v Webru.
Zimske radosti, predimljena slanina(bacon) po ameriško, dimljen sir......jeseni pa kake dimljene čilije pa take fore, kar zraste pač.