Gostilna Išče Šefa

I

Izbrisan uporabnik #488

Nocoj bo dobil vnetje
smile-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.310
3.932
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
morda je možakar pač naredil tudi klasiščno gimnazijo s odliko pa mu je matura zagodla, zaljubljenost itd in je še ni uspel skupaj spacat...

Najbrž bo res tako. Verjetno je tudi faks končal s odliko, samo še diplomo napiše.

Gimnaziji končani s odliko se reče osnovnošolska izobrazba. Tisti, končani z odliko pa končana srednja šola.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.670
3.179
113
v lokalni ostariji
saj jaz sem tudi končal s odliko in imam zato samo osnovnošolsko izobrazbo

ti pa očitno Z odliko in si dipl ing.. svaka čast.

drugače pa namočil ga pa je. s odliko.

jello

Guru
22. sep 2008
10.310
3.932
113
Narobe. Te stvari učijo v 2. razredu OŠ (sedaj verjetno tretjem). Še vedno pa v okviru ure slovenščine, ne med odmorom.

Jaz sem s odliko zaključil doktorski študij, res pa da nisem doktoriral ker sem se vmes zaljubil.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ta kmetija oz. gostilna ni bila za gledat, ena slabših oddaj.

Edini pametni, ki je bil glavni kandidat za zmagovalca (Rok) je hitro uvidel in videl kakšne so številke pri tem biznisu in da ga lahko nategnejo.

Jaz tudi v tako gostilno ne bi hodil jest na neko eksotiko iz vseh vetrov.

Še dunajskega niso znali naredit.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
morda je možakar pač naredil tudi klasiščno gimnazijo s odliko pa mu je matura zagodla, zaljubljenost itd in je še ni uspel skupaj spacat...

Najbrž bo res tako. Verjetno je tudi faks končal s odliko, samo še diplomo napiše.

Gimnaziji končani s odliko se reče osnovnošolska izobrazba. Tisti, končani z odliko pa končana srednja šola.
Ja pa ne moreš tako jebat našega alkoholika on že ve kako je prav,če pa ti nimaš pojma pa pojdi nazaj v osnovno šolo