Pa točno limona in oljčno olje to proizvedeta. Ne bit no naivenCitat:
Uporabnik yahel pravi:
Boš pa opazil zelene "kamenčke", ki sicer niso kamenčki. So pa kar veliki koščki zelene tvorbe. Limona in oljčno olje tega sigurno ne proizvedeta.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Meso so bli vecinoma cevapcici & ostali zar...veliko masti je v takem mesu
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik yahel pravi:
Boš pa opazil zelene "kamenčke", ki sicer niso kamenčki. So pa kar veliki koščki zelene tvorbe. Limona in oljčno olje tega sigurno ne proizvedeta.
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Povečane jeterne encime, oz. zamaščena jetra imajo lahko tudi ljudje, ki alkohola pokusijo ne.
Dostikrat so to ljudje, ki imajo povečano telesno težo. Pa treba je računat, da je metabolizem od človeka do človeka različen.
Veljajo pa ista pravila zdravega lajfa tudi zanje. Pazit kaj se je, pa zmanjšat telesno težo z redno intenzivno telesno aktivnostjo.
Nekoč sem imel tudi kolega, ki je bil suh ko trlica in fit, holesterol in krvni tlak pa v višave. Je pač rad snedel kilo majoneze dnevno in je slednja bila njegova skoraj edina hrana. Slednje je imel za nekaj normalnega. Vsega je.
Ne pozabi še bruhati v mešanico. Ključ so kislina in želodčni encimi. (citronka se veže na delno razgrajeno maščobo)Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik yahel pravi:
sem že sinoči naredil to mešanico v kozarcu in dobro pretresel, zdaj čakam na ta "produkt". Do sedaj je nastalo samo nekaj okroglih zelenih lužic, daleč od tega da bi bile to kompaktne stvari, še bolj daleč pa od tega kaj pride iz človeka.
Poleg tega pa ta teorija ne pojasni tega zakaj je čez 1 mesec bilo manj teh grudic, recimo samo 10-20% v primerjavi s prvo kuro.
Citat:
Kolikor sem bral enkrat, naj bi bilo v drugo še več tega?
Citat:
Torej zeleni kamenčki nastanejo, ko enostavne in mešane trigliceride v olivnem olju, želodčne lipaze razgradijo do oleične kisline. Kalijev karboksilat v limoninem soku povzroči saponifikacijo in nastajanje velikih netopnih micelijev.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Jaz sem telovadil s tem...probaš.
A ti imaš problem drugje...imaš zamaščena jetra (je tako?) kar pa ni enako da bi bila zapacana in jih rabiš očistit.
Jetra kot taka so v ovoju maščevja in teže opravljajo svojo funkcijo...in tega s tovrstnim čiščenjem ne odpraviš, kakor ne z raznimi tabletami za čiščenje.
Se pa tudi drugače hudo težko kaj premakne če jih imaš zamaščena...vsaj pri meni se ni..pa je šlo dol kil za en hobuk, konkretno več gibam, pijem sicer kadar je prilika a jih prav veliko ni...po enem letu...ultrazvok: zamaščena jetra
Zdej pa že počasi odjebi.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sadje ne more pomagat.